• Reklama

Towarzyskie reprezentacji

Towarzyskie reprezentacji

Postprzez Matix66 » 8 lut 2011, o 02:36

Hiszpania – Kolumbia

Typ:1
Kurs:1.25

I kolejny typ już trochę na uspokojenie nieco niższy ale za to pewny. Po długiej przerwie w końcu powoli zaczyna się sezon reprezentacyjny, oczywiście jak zawsze od meczy towarzyskich, które są ostatnimi okazjami do sprawdzenia przed meczami o punkty. Wybrałem mecz aktualnych mistrzów świata, którzy zagrają z przedstawicielem Afryki, którym będzie Kolumbia. Myślę, że nie jest to wymagający rywal dla Hiszpanów, którzy mają mnóstwo gwiazd w swoich szeregach i grają po prostu najlepszą piłkę na świecie. Kolumbia natomiast może jest jedną z najlepszych drużyn afrykańskich ale niestety ostatnie mistrzostwa świata pokazały, że Afryka zrobiła krok w tył i teraz jest dość słaba w piłce nożnej. Myślę, że to spotkanie ku uciesze kibiców gospodarzy zakończy się ich gładkim zwycięstwem.
http://www.InjuryTable.com
Odwiedź zanim wytypujesz
http://www.kontuzjowani.pl
Bolesna strona sportu
Matix66

Kasa: 2,305.20

Reklama

Re: Towarzyskie reprezentacji

Postprzez vincent » 23 mar 2011, o 22:35

Mecze 25-30 marzec
Obrazek

Kto stawia na Polskę, a kto jest mądry?;-)
vincent
Administrator

Kasa: 5,146.85
Bank: 988.80

Reklama

Postprzez 1wislak3 » 24 mar 2011, o 13:57

Myślę że Korea Płd. i Urugwaj powinny siąść. Ogólnie to mnie nie ma w weekend. Jaka szkoda.
1wislak3

Kasa: 1,412.20

Reklama

Postprzez marakesch » 25 mar 2011, o 15:08

Ja zagram jednak na Polskę, choc mam sporo wątpliwości. jednak:
- Litwa wystapi bez trzech podstawowych zawodników, którzy zjawią się dopiero na ich mecz eliminacyjny
- Polska wystapi w optymalnym zestawieniu
- wraca Peszko, więc wzmocni siłę rażenia
- treneiro Litwy zapwoiedział testowanie róznych ustawień w tym meczu, więc spodziewam się nieco chaosu u gospodarzy
Franz zapowiedział, że będą ćwiczyć zgrywanie się w tym składzie, więc wielkich rotacji być nie powinno
Litwini nie będą szaleć tylko oszczędzać się na mecz eliminacyjny, obawa przed kontuzjami może spowodować, że nie wsadzą nogi tam, gdzie nie powini nam wsadzać heh

Ogolnie typ 2 kurs 2,1, całkiem zacnie.
marakesch
Moderator

Kasa: 1,235.30
Bank: 1,725.05

Reklama

Postprzez Matix66 » 27 mar 2011, o 18:38

Francja – Chorwacja

Kurs:1.92

W swoim kolejnym typie postanowiłem trochę zaryzykować i zająć się meczem towarzyskim Francji i Chorwacji. Jak wiadomo, z takimi spotkaniami różnie bywa bo niektórym trochę brakuje motywacji ale myślę, że Francuzi będą chcieli przed własną publicznością pokazać się z jak najlepszej strony i wygrać z trochę lepszym przeciwnikiem bo jak wiadomo ich grupa eliminacyjna nie należy do najmocniejszych i nie muszą się jakoś mocno wysilać. Chorwacja natomiast zagrała w sobotę bardzo słaby mecz przez co była sprawcą wielkiej sensacji, którą z pewnością jest przegrana z co tu dużo mówić słabą Gruzją. Myślę, że ten mecz pokazał, że Chorwaci nie najlepiej czują się w meczach wyjazdowych i nie są w najwyższej formie a dziś mają bardzo wymagającego przeciwnika z którym jak zagrają tak jak z Gruzją wynik będzie jeszcze dużo bardziej przykry niż ta porażka ze słabeuszem europejskim. Myślę, że Francja zagra dobry mecz i z łatwością wygra z Chorwatami.
Odwiedź zanim wytypujesz
Bolesna strona sportu
Matix66

Reklama

29-30 marca towarzystke

Postprzez dervish » 28 mar 2011, o 22:11

Tak wygląda cały zestaw na dwa dni
Obrazek
dervish

Kasa: 2,235.50
Bank: 2,829.05

Reklama

Postprzez vincent » 29 mar 2011, o 11:26

Zastanawiam się co z meczem naszych kopaczy, formalnie Grecja jest faworytem, ale czy nasi dadzą ponownie ciała? raz, że karierę kończy Żewłakow, dwa że będą chcieli udowodnić, że nie są takimi łajzami jak wszyscy wiemy, że są:-) Za low stake postawię więc na remis w tym meczu.

Dodatkowo widzę polecają tu i tam Francję na 1 i Urugwaj na 2.
vincent
Administrator

Kasa: 5,146.85
Bank: 988.80

Reklama

Postprzez 1wislak3 » 29 mar 2011, o 15:25

Czwarta drużyna świata - Urugwaj, nie może dać drugi raz ciała z jakimiś frajerami więc też grałbym na 2. Francja pewnie wygra, ale to zależy w jakim składzie wyjdzie, pewnie po części rezerwowym a Chorwacja też ma dobrych grajków. Ja nie stawiam sparingów więc nic nie polecam ;)

Ostatnio Urugwaj wyszedł w rezerwowej obronie oraz bez Suareza i Cavaniego więc ich team był rezerwowy. Forlan klepał z jakimiś dzieciakami dlatego porażka z przeciętną Estonią.
1wislak3

Kasa: 1,412.20

Reklama

Postprzez Pantera » 8 cze 2011, o 12:17

Coś takiego na dziś:)

Urugwaj - Holandia

Kurs: 2.40 (BAH)
Pantera

Kasa: 1,618.35
Bank: 0.00

Reklama

Postprzez Matix66 » 8 sie 2011, o 22:29

Polska – Gruzja

Kurs:1.50

Bo dłuższym czasie przerwy do gry znowu wracają reprezentacje jak na razie są to tylko mecze towarzyskie ale również takie wzbudzają dość duże zainteresowanie. Ja postanowiłem wybrać spotkanie naszych orłów, którzy zmierzą się z dość słabą drużyną jaką jest z pewnością Gruzja. Jak wiemy dla polskiej reprezentacji już nie ma słabych rywali ale mimo wszystko, myślę, że mozolnie budowana polska reprezentacja w końcu powoli zacznie lepiej grać i nie będzie miała już problemów ze słabymi rywalami. Gruzja jeszcze nigdy nic nie osiągnęła w piłce nożnej i raczej się na to nie zanosi. Jak wiemy Gruzini potrafią narobić problemów swoim rywalą ale to z reguły jedynie na własnym boisku na wyjazdach są już dużo słabsi. Myślę, że warto postawić na polską reprezentacje bo rywal jest naprawdę słaby.
Odwiedź zanim wytypujesz
Bolesna strona sportu
Matix66

Reklama

Następna strona

• Reklama
bet-at-home.com

Powrót do Towarzyskie