• Reklama

7 września towarzyskie

7 września towarzyskie

Postprzez yeoman » 6 wrz 2010, o 20:36

Obrazek

Polska v Australia [HT or FT]
Typ: X
Kurs: 1,64
Gamebookers

Niby na Polaków jest trochę niższy kurs, co mogłoby sugerować, że buki typują nas na faworytów spotkania. Ale nie czarujmy się, nie takie mecze zawalaliśmy, więc i tu nie ma co oczekiwać rewelacji. Z tego co czytałem na wielu forach, to typują ogólnie cały mecz na X, po kursie ponad 3. Ja jednak nie jestem tego tak do końca pewny. Wydaje mi się, że po pierwszej połowie będzie remis, a dodając do tego typy z tych for skleiłem je w jeden. Może kurs nie jest szokujący, ale na pewno duże prawdopodobieństwo wygranej.
Podając kursy przy moich typach, zawsze staram się znaleźć najwyższy możliwy kurs w sieci na dane spotkanie.

Nie sugeruj się moimi stawkami, podaję je tylko po to, aby liczyć sobie statystyki.
yeoman

Kasa: 0.00

Reklama

Re: 7 września towarzyskie

Postprzez vincent » 6 wrz 2010, o 23:18

A ja tradycyjnie poszukam czegoś na ostro

Chiny-Paragwaj typ 1 kurs 5,50
Chiny to cały czas II liga, ale ambicji im odmówić nie sposób. Tymczasem Paragwaj najważniejsza dla siebie imprezę - MŚ - ma już za sobą. Liczę na pewne zmęczenie materiałem i brak nazwijmy to wielkiej motywacji. Ta będzie po stronie gospodarzy. Rzecz jasna, na singla 4fun.
vincent
Administrator

Kasa: 5,146.85
Bank: 988.80

Reklama

Re: 7 września towarzyskie

Postprzez yeoman » 7 wrz 2010, o 22:36

Polska v Australia [HT or FT]
Typ: X
Kurs: 1,64
Gamebookers

Wynik: 1:2

Cóż, wynik na minus. Jednak spotkanie było dość ciekawe. W końcu nasza drużyna zaczęła grać. Bardzo dużo sytuacji bramkowych. Szkoda tylko, że przeciwnicy mieli trzy sytuacje bramkowe, a zdobyli dwa gole :lol: Ale już widać poprawę w grze. Miejmy nadzieję, że będzie jeszcze lepiej!
Podając kursy przy moich typach, zawsze staram się znaleźć najwyższy możliwy kurs w sieci na dane spotkanie.

Nie sugeruj się moimi stawkami, podaję je tylko po to, aby liczyć sobie statystyki.
yeoman

Kasa: 0.00

Reklama

• Reklama
bet-at-home.com

Powrót do Towarzyskie