• Reklama

16 marca

16 marca

Postprzez Matix66 » 14 mar 2011, o 19:42

Legia Warszawa - Ruch Chorzów

Typ:1
Kurs:1.67

I na sam koniec znowu coś z piłki nożnej tym razem z naszego podwórka a dokładniej zajmę się mecze ćwierćfinałowym Pucharu Polski pomiędzy Legią Warszawa a Ruchem Chorzów. Jest to już drugi pojedynek tych drużyn, pierwszy zakończył się niespodziewanie zaledwie remisem chociaż eksperci stawiali na Legię. Podobnie jest i w rewanżu faworytem tego spotkania będzie drużyna ze stolicy, która chce wywalczyć udział w pucharach europejskich a jak wiadomo najprostsza do tego droga jest przez puchar polski. Kolejnym argumentem przemawiającym za Legią jest fakt, że zagrają oni przed własną publicznością, która z pewnością będzie ich żywiołowo dopingować. W dodatku Ruch jest drużyną zdecydowanie lepiej grająca przed właśną publicznością a dość dużo gorzej spisującą się w meczach wyjazdowych a takowy ich dzisiaj czeka. Myślę, że Legia jest ekipą dużo mocniejszą niż Ruch Chorzów dla którego głównym celem jest utrzymanie się w lidze a nie walka o puchary.
http://www.InjuryTable.com
Odwiedź zanim wytypujesz
http://www.kontuzjowani.pl
Bolesna strona sportu
Matix66

Kasa: 2,305.20

Reklama

Re: 16 marca

Postprzez 1wislak3 » 14 mar 2011, o 20:34

Heh to tak. Mecz jest jutro, 15 marca ;) Ale to akurat mało istotne. Może i masz racje ale ja znów jestem zdania by tego nie ruszać. Przypominam że pierwszym razem miałem rację ;) Ale to tylko moje zdanie więc traktujcie to jako wskazówki. Nic do serca. Mogę się mylić.

Legia. Nazwa niby wiele mówi ale zobaczmy ich ostatnie wyniki. Przed własną publicznością po dobrej grze Legia została rozłożona przez dobrze spisującą się ogólnie Lechię (1:2). I jeszcze ten remis z pierwszego pucharowego meczu. Ruch ostatni mecz ligowy wygrał 2:1 z GKS'em i wyremisował pierwszy mecz na własnym obiekcie. Może to nie jest aż tak istotne co fakt że Ruch jest w czołówce drużyn, które tracą najmniej goli w swoich meczach. To tylko tak w ramach dodania opinii. Legia ma chęć do awansu i niewykluczone że awansuje ale mimo to mi się to nie widzi.

Reasumując. Temu meczowi na pewno nie można dać statusu "pewny". Nie dlatego że nie ma meczów pewnych i takie tanie bajeczki ale dlatego że Legia ostatnio rozczarowuje, nie tyle grą co brakiem determinacji w ostatnich minutach. A to mści się na wynikach co pokazał wczoraj Villareal. Gdyby Legia mogła pożyczyć choć część tej determinacji co ma drużyna Lille to byłbym spokojny o ten typ.

Pozdro ;)
1wislak3

Kasa: 1,412.20

Reklama

Postprzez Pantera » 15 mar 2011, o 12:05

1wislak3 nie to, że się czepiam tylko poprawiam, ostatni mecz Legi nie był z Lechią tylko z słabo spisującym się Śląskiem Wrocław który nie spodziewanie wygrał 2:1. Może akurat legia odpuściła i czeka na Puchar:) Jak dla mnie warto tu postawić obie drużyny strzelą gola.
Pantera

Kasa: 1,618.35
Bank: 0.00

Reklama

Postprzez 1wislak3 » 15 mar 2011, o 19:10

No tak, moja wpadka. Ale wynik ten sam i ta sama klapa legii ;) Co do słabego meczu to nie mówiłbym tak pochopnie. Wcześniejszy mecz z Jagą zdominowali i powinni wywieźć komplet punktów. Więc ogranie mają a zdominowani całkowicie przez Legionistów nie byli.
1wislak3

Kasa: 1,412.20

Reklama

• Reklama
bet-at-home.com

Powrót do Puchar