To tak. Na dzisiaj widzę dwa spotkania z La Liga.
1) Sevilla - FCB (typ 2, kurs 1.40 na betclic)Zacznijmy od skuteczności strzeleckiej.(1.64) Sevilli przy (3.15) FCB. Rozmyślałem na grą typu over 2.5 goals lecz mam tutaj małą niepewność zatem sobie daruję. Przypomnę że Barcelona nieźle się nabiegała w meczu z Arsenalem i mogą oszczędzać graczy szczególnie że w Sevilli panuje szpital. Kilku podstawowych graczy nie zagra w meczu co ich bardzo osłabi. Barca tego meczu przegrać nie może i o tym wie. Myślę że zaczną lekko rezerwowym składem jak zwykle po ciężkich meczach ale jednak wynik przechylą na swoją korzyść nawet rezultatem 1 czy 2:0.
2) Villareal CF - Gijon (typ 1, kurs 1.60 na betclic)Skuteczność jak zwykle na początku, która lekko obrazuje powera drużyny. Villareal (2.0) na własnym obiekcie przy (0.69) dzisiejszych gości z Gijon. Kontuzje dużo tu nie powiedzą ale Villareal ma oczywiste z resztą ambicje na dobra pozycję w lidze. A takich meczy przegrywać nie wolno jeśli zakłada się taki cel. Gospodarze potrafią zagrać dobrą piłkę i zwykle to robią gdy ich oglądam

Zatem również ten typ polecam na dziś.
Z hiszpańskiej chcąc czy nie chcąc na dziś nic już nie widzę pewnego w podobnym stopniu do powyższych meczy.