• Reklama
Tobet

2 kolejka 20-23 sierpnia

2 kolejka 20-23 sierpnia

Postprzez yeoman » 21 sie 2010, o 13:30

Obrazek

Obrazek Setubal - Braga Obrazek
Typ: Under 2,5
Kurs: 1,6
Gamebookers

Obie drużyny rozpoczęły sezon od wygranych. Setubal wygrał wyjazdowo z Maritimo Funchal wynikeim 1:0. Braga natomiast pokonała u siebie Portimonense 3:1. Ze stron klubów nie dowiedziałem się praktycznie nic. Żadna z drużyn nie opublikowała składu na dzisiejsze spotkanie. Jedynie na stronie Setubal'u znalazłem, że trzech graczy się leczy. Nie wiem jednak nic więcej o tym. Więc kolejny raz analizę muszę opierać na statystykach i własnych doświadczeniach.
Zastanawiacie się pewnie dlaczego taki typ. Biorąc statystyki ostatnich 8 spotkań wychodzi równo 50/50. 4 mecze z wynikiem under 2,2 i 4 mecze z wynikiem over 2,5. Jednak ostatni mecz z wynikiem over 2,5 jest z sezonu 2008/9. Od tego czasu wiele się zmieniło. Braga nie strzela już tak dużo goli, a Setubal - nigdy dużo nie strzelał. Mecze tych drużyn w poprzednim sezonie zakończyły się kolejno wynikami: 2:0 dla Bragi, a drugi mecz to bezbramkowy remis. Typ podpieram także tym, że jest dopiero początek sezonu. Drużyny nie są jeszcze za dobrze "rozegrane".
Podając kursy przy moich typach, zawsze staram się znaleźć najwyższy możliwy kurs w sieci na dane spotkanie.

Nie sugeruj się moimi stawkami, podaję je tylko po to, aby liczyć sobie statystyki.
yeoman

Kasa: 0.00

Reklama

Re: 2 kolejka 20-23 sierpnia

Postprzez yeoman » 21 sie 2010, o 14:51

Obrazek Nacional De Madeira - Benfica Obrazek

Typ: 2
Kurs: 1,55
Gamebookers

Nacional wygrało ostatni mecz z Rio Ave wynikiem 1:0. 3 punkty są w sam raz potrzebne na rozpoczęcie sezonu. Wygrali także wcześniej dwa mecze towarzyskie, ale to akurat mało ma się do ligi. Nie ma co, szczycić się także tym zwycięstwem z Rio Ave. Przypominając sobie poprzedni sezon Nacional często remisowało - aż 8 na 19 meczy. Sezon zakończyli na 8 pozycji.
Benfica natomiast, to obecny obrońca tytułu mistrza ligi ZON Sagres. Na 20 spotkań z poprzedniego sezonu przegrali tylko jedno i tylko 4 zremisowali. Ten sezon jednak zaczęli beznadziejnie. Przegrywając z o wiele słabsza Academicą wynikiem 1:2. Jeśli chcą znów błyszczeć w tym sezonie to pora się wziąć do ciężkiej pracy, a dzisiejszy mecz jest do tego doskonałą okazją.
Wracając jeszcze do poprzedniego sezonu. Pierwszy mecz tych drużyn odbył się w Lizbonie. Gospodarze rozgromili wtedy swoich przeciwników aż 6:1, drugie spotkanie na wyjeździe też wygrali gracze z Lizbony, tym razem skromnym wynikiem 1:0.
Co będzie dzisiaj? Tego nie wie nikt. Jednak moje przemyślenia nasuwają mi wniosek, że będzie po prostu pogrom.
Podając kursy przy moich typach, zawsze staram się znaleźć najwyższy możliwy kurs w sieci na dane spotkanie.

Nie sugeruj się moimi stawkami, podaję je tylko po to, aby liczyć sobie statystyki.
yeoman

Reklama

Postprzez yeoman » 22 sie 2010, o 11:06

Setubal - Braga
Typ: Under 2,5
Kurs: 1,6
Gamebookers

Wynik: 0:0
Obrazek

Tutaj meczyk zgodny z planem. Bramek 0, ogółem wszystko poszło dobrze.

Nacional De Madeira - Benfica
Typ: 2
Kurs: 1,55
Gamebookers

Wynik: 2:1
Obrazek
WSTYD! Jeśli Benfica ma zamiar grać tak dalej to może jakieś 5 miejsce na koniec wywalczą.

yeoman

Reklama

Postprzez yeoman » 23 sie 2010, o 18:44

Obrazek

Kto pierwszy strzeli gola?

Typ: Victoria Guimaraes
Kurs: 1,45
Gamebookers

Victoria zremisowała bezbramkowo w ostatnim, wyjazdowym spotkaniu z Olhanense. Mecz ogółem, przynajmniej dla mnie, nie był ciekawy. Nic konkretnego się nie działo. No może poza czterema żółtymi kartkami dla dzisiejszych gospodarzy.
Rio Ave sezon rozpoczęło od przegranej 0:1 z Nacional. W tym meczu także posypało się dość sporo żółtych kartek. W tym sezonie staje się to dość charakterystyczne w ZON Sagres.
Jednak mój dzisiejszy typ po części dotyczy czego innego. Obstawiam coś takiego, ze względu czysto statystycznego. Przeanalizowałem kilka poprzednich spotkań i w większości z nich to właśnie Victoria pierwsza strzelała w meczu bramkę. Dzisiaj też jest typowana na zdecydowanego faworyta spotkania. Więc pierwszy gol powinien paść z ich nogi.
Jedyne przed czym mamy się bronić to bezbramkowy remis. Przewiduję także, że mecz zakończy się remisem, ale bramkowym. Jednak nie chcę zagłębiać się w to bardziej i raczej to jest typ obstawiany w myślach, bo nie lubię obstawiać remisów.

yeoman

Reklama

Postprzez yeoman » 23 sie 2010, o 23:26

Kto pierwszy strzeli gola?
Typ: Victoria Guimaraes
Kurs: 1,45
Gamebookers

Wynik: 0:0

Jednak sprawdziły się moje przewidywania na remisowy wynik spotkania.

yeoman

Reklama

• Reklama
bet-at-home.com

Powrót do Primeira Liga