przez yeoman » 11 wrz 2010, o 16:01
FC Porto - Braga
Typ: 1
Kurs: 1,65
Gamebookers
Początkowo miałem sobie odpuścić to spotkanie, jednak uznałem, że może coś uda mi się na nim zarobić.
Porto to chyba, jak na razie najlepiej grająca drużyna w lidze w ciągu obecnego sezonu. 3/3 wygrane spotkania wynikami 3-0, 4-2, 2-0. Jako jedyni mają komplet puntów. Braga też nie idzie źle. 2 wygrane, jeden remis. Spotkanie zatem zapowiada się ciekawie, gdyż spotka się ze sobą obecna "góra" tabeli. Patrząc na poprzednie spotkania, procentowo na pewno więcej razy wygrali dzisiejsi gospodarze. A grając tym bardziej u siebie, zdołali przegrać chyba tylko raz. Do tego kilka remisów, a reszta to same wygrane. Porto wygrywało czasem nawet 4-0, czy 5-1. W poprzednim sezonie jeden mecze tych drużyn kończyły się zawsze zwycięstwem tych, którzy grali u siebie. Więc statystyka = 1:1. Zobaczymy, czy w tym sezonie będzie tak samo.
Podając kursy przy moich typach, zawsze staram się znaleźć najwyższy możliwy kurs w sieci na dane spotkanie.
Nie sugeruj się moimi stawkami, podaję je tylko po to, aby liczyć sobie statystyki.