• Reklama

4 kolejka 10-13 września

4 kolejka 10-13 września

Postprzez yeoman » 8 wrz 2010, o 19:16

Obrazek

Na razie przedstawiam pary grające w tej kolejce. W piątek powinny pojawić się analizy z mojej strony :)
Podając kursy przy moich typach, zawsze staram się znaleźć najwyższy możliwy kurs w sieci na dane spotkanie.

Nie sugeruj się moimi stawkami, podaję je tylko po to, aby liczyć sobie statystyki.
yeoman

Kasa: 0.00

Reklama

Re: 4 kolejka 10-13 września

Postprzez yeoman » 10 wrz 2010, o 18:11

Guimaraes - Benfica
Typ: 2
Kurs: 1,65
Gamebookers

Na dziś jedyny mecz z tej ligi.
Z doświadczenia mogę powiedzieć, że spotkania tych drużyn zawsze są bardzo fascynującymi wydarzeniami. Chociażby ich ostatnie spotkanie, co prawda było ono towarzyskie, ale zakończyło się zwycięstwem aż 5:3 dla graczy z Lizbony. Poprzedni mecz z ligi tych drużyn, na własnym podwórku 3:1 wygrała także Benfica. Ogółem większość danych statystycznych jest po stronie dzisiejszych gości. Stąd też mój typ. Poza tym Benfica jest po prostu lepszą drużyną. Może nie zaczęli tego sezonu tak, jak się spodziewaliśmy, ale jest to na prawdę dobry zespół, z potencjałem na dzisiejszą wygraną.
Podając kursy przy moich typach, zawsze staram się znaleźć najwyższy możliwy kurs w sieci na dane spotkanie.

Nie sugeruj się moimi stawkami, podaję je tylko po to, aby liczyć sobie statystyki.
yeoman

Reklama

Postprzez yeoman » 11 wrz 2010, o 15:40

Guimaraes - Benfica
Typ: 2
Gamebookers

2:1 :?
Co to w ogóle miało być? Benfica dostała 7 żółtych kartek. Dobrze że obeszło się bez czerwonej. Wynik tego meczu potwierdza moją myśl: ten sezon będzie pełen niespodzianek.

yeoman

Reklama

Postprzez yeoman » 11 wrz 2010, o 15:50

Sporting - Olhanense
Typ: Under 2,5
Kurs: 1,85
Gamebookers

Gospodarze, to jedna z najbardziej rozstrzelanych drużyn w tej lidze. W jednym meczu potrafią strzelić nawet 5 goli, a czasem nie uda im się zdobyć żadnego. Zespoły, w ramach początku sezonu, nie są jeszcze tak dobrze rozegrane. Stąd wziął się mój typ. Ostatnio może i wygrali oni z Naval 3:1. Ale mecze poprzednich kolejek kończyły się ze strzałem tylko jednego gola przez Sporting. Goście także, na trzy mecze w tym sezonie strzelili tylko 2 bramki. Można wyliczać sobie statystyki, jednak to tylko cyferki. Przewiduję, że w dzisiejszym meczu padnie mało goli. Argumentować mój typ mogę także ostatnim spotkaniem tych drużyn. W poprzednim sezonie ich mecz zakończył się bezbramkowym remisem.

yeoman

Reklama

Postprzez yeoman » 11 wrz 2010, o 16:01

FC Porto - Braga
Typ: 1
Gamebookers

Początkowo miałem sobie odpuścić to spotkanie, jednak uznałem, że może coś uda mi się na nim zarobić.
Porto to chyba, jak na razie najlepiej grająca drużyna w lidze w ciągu obecnego sezonu. 3/3 wygrane spotkania wynikami 3-0, 4-2, 2-0. Jako jedyni mają komplet puntów. Braga też nie idzie źle. 2 wygrane, jeden remis. Spotkanie zatem zapowiada się ciekawie, gdyż spotka się ze sobą obecna "góra" tabeli. Patrząc na poprzednie spotkania, procentowo na pewno więcej razy wygrali dzisiejsi gospodarze. A grając tym bardziej u siebie, zdołali przegrać chyba tylko raz. Do tego kilka remisów, a reszta to same wygrane. Porto wygrywało czasem nawet 4-0, czy 5-1. W poprzednim sezonie jeden mecze tych drużyn kończyły się zawsze zwycięstwem tych, którzy grali u siebie. Więc statystyka = 1:1. Zobaczymy, czy w tym sezonie będzie tak samo.

yeoman

Reklama

Postprzez marakesch » 11 wrz 2010, o 21:31

Benfica 2:1 a co ja mam powiedzieć, jak zagrałem Man U który prowadził do 90 min. 1:3 na wyjeździe i stracił 2 bramki i 3 punkty? No dajcie spokój, mówią, że u nas robi się wałki, ale tam też się dzieją cuda.
marakesch
Moderator

Kasa: 1,235.30
Bank: 1,725.05

Reklama

Postprzez yeoman » 12 wrz 2010, o 13:25

Sporting - Olhanense
Typ: Under 2,5
Kurs: 1,85
Gamebookers

Wynik: 0:0
Tak, jak się spodziewałem.

FC Porto - Braga
Typ: 1
Gamebookers

Wynik: 3:2
Porto w pewnej chwili przegrywało już nawet 1:2, ale dalsza część gry przyniosła zielony rezultat :D

yeoman

Reklama

Postprzez dervish » 12 wrz 2010, o 14:33

Ja stawiałem na Bragę x2 i dziwię się, że tak skiepścili. IMHO Braga obecnie w lepszej niż Porto formie.
dervish

Kasa: 2,235.50
Bank: 2,829.05

Reklama

Postprzez yeoman » 12 wrz 2010, o 23:29

Dlaczego w lepszej? Porto według mnie jak na razie idzie bardzo dobrze. Braga może i dobrze idzie w tym sezonie, ale to dopiero początek, a poza tym oprócz Porto, nie mieli jeszcze w tym sezonie wg mnie godnego przeciwnika do gry.

yeoman

Reklama

• Reklama
bet-at-home.com

Powrót do Primeira Liga