• Reklama

25 sierpnia PP

25 sierpnia PP

Postprzez vincent » 24 sie 2010, o 23:22

W środę zapowiada się ciekawe spotkanie w Bydgoszczy, zmierzy się tam z Widzewem Łódź tamtejszy Zawisza. Gospodarze liczą na niespodziankę, Widzew przyjedzie w nieco rezerwowym składzie, co nie znaczy, że odpuszcza. Spodziewane jest nawet 10 tysięcy kibiców, nie znam się dokładnie, ale mają przyjechać z Łodzi kibice ŁKS by kibicować Zawiszy, więc pewnie na trybunach będzie gorąco. Zawisza szykował się na ten mecz od ponad tygodnia, zawodnicy dostali nawet dzień wolnego na przemyślenie i odświeżenie się.

Zawisza-Widzew typ 1 kurs 5,30 za lekko oczywiście

Zastanawia mnie też mecz OKS Olsztyn z Wartą.
Warta rozczarowywała, ale ostatni mecz z ŁKS pokazał, że potrafią grać. OKS to średniak ligowy, bez większych perspektyw na cokolwiek. A kurs ponad 2 na 2, jeszcze się zastanawiam...
vincent
Administrator

Kasa: 3,565.90
Bank: 988.80

Reklama

Re: 25 sierpnia PP

Postprzez betatester » 25 sie 2010, o 11:54

To ja wkleję resztę kolejki
Obrazek

Myślę, że zagrać można na Podbeskidzie, które radzi sobie całkiem nieźle, i Górnika Łęczna, obaj pierwszoligowcy zagrają z drugoligowcami, umiejętności są po ich tronie, nie wiem niestety, jak z ich podejściem do tematu pucharu i motywacją.
betatester

Kasa: 5.00

Reklama

Re: 25 sierpnia PP

Postprzez Administrator » 26 sie 2010, o 00:38

Vincent, a ty widziałeś co ci goście zrobili z własnym stadionem? I jak tu się dziwić, że normalni ludzie nie chodzą na piłkę...
Administrator
Administrator

Kasa: 5.00

Reklama

• Reklama
bet-at-home.com

Powrót do Puchar