• Reklama
Tobet

11 sierpnia 2010

11 sierpnia 2010

Postprzez yeoman » 11 sie 2010, o 17:04

Polska - Kamerun
Typ: X (pierwsza połowa)
Kurs: 2,1

Zdziwicie się może, że wybrałem akurat ten mecz. Formy naszej drużyny chyba nikomu nie trzeba przedstawiać. Bo może być, albo źle, albo totalnie beznadziejnie :D Nie no, oczywiście żartuję.
Jest to mecz towarzyski. Polska wygrała ostatnio towarzysku w styczniu b.r. Kamerun jednak nie jest lepszy, ostatnio ciągle przegrywa, a czasem uda się zremisować. Można by powiedzieć, że trafił swój na swego. I właśnie z tego owego powiedzenia czerpie się mój dzisiejszy typ. Pierwsza połowa, jak to zwykle w meczach towarzyskich będzie pewnie nudna, więc wynik pozostanie 0:0. Dopiero druga powinna nam przynieść jakiś zwrot akcji. No, ale nigdy nic nie wiadomo.
Podając kursy przy moich typach, zawsze staram się znaleźć najwyższy możliwy kurs w sieci na dane spotkanie.

Nie sugeruj się moimi stawkami, podaję je tylko po to, aby liczyć sobie statystyki.
yeoman

Kasa: 0.00

Reklama

Re: 11 sierpnia 2010

Postprzez yeoman » 11 sie 2010, o 22:53

No i wstyd. Wstyd na cały świat. Szkoda, że jeszcze trzech bramek nam nie strzelili. Brakuje już słów do określenia poziomu polskiej piłki nożnej. Dlaczego w małych afrykańskich krajach można znaleźć 11 umiejących grać w piłkę, a w Polsce, gdzie żyje około 8mln ludzi, nie znajdzie się nawet 11 znającej się na rzeczy?

Typ oczywiście nie wszedł. Kamerun rozpoczął już swoją szarżę w pierwszej połowie spotkania.
Podając kursy przy moich typach, zawsze staram się znaleźć najwyższy możliwy kurs w sieci na dane spotkanie.

Nie sugeruj się moimi stawkami, podaję je tylko po to, aby liczyć sobie statystyki.
yeoman

Reklama

Postprzez krzysiuus » 15 sie 2010, o 18:08

Oglądałem ten mecz. Była jedna wielka żenada. Ile straciłeś?
krzysiuus

Reklama

Postprzez yeoman » 16 sie 2010, o 11:42

Straciłem grosze. Bo był to niski poziom gry. Szkoda mi by było stawiać na takie mecze nawet 20zł. Jednak za kilka małych złotych postawiłem. Ale odbiję to sobie na innych meczach.

yeoman

Reklama

• Reklama
bet-at-home.com

Powrót do Międzypaństwowe