• Reklama

Czy u wszystkich buków jest ten sam kurs?

Kto pyta - nie błądzi, pytaj - nie błądź

Czy u wszystkich buków jest ten sam kurs?

Postprzez krzysiuus » 4 sie 2010, o 15:51

Czy u wszystkich bukmacherów jest ten sam kurs? na mecze lub inne dyscypliny?

Czy różnią się troszkę?
krzysiuus

Kasa: 0.00

Reklama

Re: Czy u wszystkich buków jest ten sam kurs?

Postprzez yeoman » 4 sie 2010, o 16:52

Patrząc na mój podpis łatwo wyciągnąć wniosek. Wkleję także dla przykładu zdjęcie zestawień kursów u różnych buków na jedno spotkanie.

Obrazek

Jak widzisz, każdy buk ma wystawia inny kurs. Różnica kursów jest także jednym ze sposobów zarabiania. Tylko wtedy trzeba mieć konta w u kilku buków i na każdym choć trochę kasy.
Podając kursy przy moich typach, zawsze staram się znaleźć najwyższy możliwy kurs w sieci na dane spotkanie.

Nie sugeruj się moimi stawkami, podaję je tylko po to, aby liczyć sobie statystyki.
yeoman

Reklama

Postprzez krzysiuus » 5 sie 2010, o 16:53

Kurcze nawet nie wiedziałem. Szczerze to myślałem że u wszystkich jest ten sam.
A ten bet365 w wielu meczach ma wyższe stawki niż inni czy tylko akurat teraz?
krzysiuus

Reklama

Postprzez yeoman » 5 sie 2010, o 17:12

Każdy mecz jest zróżnicowany kursowo. Raz jeden buk daje wyższe kursy, a raz inny. Jednak z mojego trzyletniego stażu gry w zakładach bukmacherskich najwyższe kursy przeważnie oferuje Pinnacle, a także i ma chyba najszerszą ofertę.
Podając kursy przy moich typach, zawsze staram się znaleźć najwyższy możliwy kurs w sieci na dane spotkanie.

Nie sugeruj się moimi stawkami, podaję je tylko po to, aby liczyć sobie statystyki.
yeoman

Reklama

Postprzez marakesch » 9 sie 2010, o 22:40

Gdyby kursy były wszędzie takie same, to po co byłoby tyle buków na rynku:-)

Są takie rzeczy jak surebety, ale o tym poczytać możesz gdzie indziej. generalnie mając kasę na koncie u kilku buków możesz grać ten sam mecz po różnych kursach, ale rzadko różnią się jakoś mocno. Jednak jak masz wybór grać np. po kursie 2,0 a 2,4 to - ryzykując takie same pieniądze - potencjalnie możesz wygrać więcej.

Praktyka uczy jednak, że 90% graczy ma kasę na koncie u jednego buka i gra akurat tam, gdzie ma środki lub idzie do stacjonarnego. U kilkunastu buków poważne środki trzyma elita.
marakesch
Moderator

Kasa: 1,085.30
Bank: 1,725.05

Reklama

• Reklama
bet-at-home.com

Powrót do Dla początkujących