• Reklama

Możliwość edycji postów

Możliwość edycji postów

Postprzez yeoman » 3 sie 2010, o 12:20

Mam prośbę do administracji. Czy można gdzieś w opcjach forum włączyć opcję edycji postów? Wiem, że może to być wyłączone z powodu aby użytkownicy nie zmieniali swoich typów np. w trackie trwania spotkania. Można by jednak ustawić np. czas 5 minut od napisania posta do jego edycji. Czasem pomylę się, albo zapomnę czegoś napisać i już nie mam jak tego dodać. A istnieje przecież niespisana zasada że jeden użytkownik nie pisze dwóch postów pod sobą.
Podając kursy przy moich typach, zawsze staram się znaleźć najwyższy możliwy kurs w sieci na dane spotkanie.

Nie sugeruj się moimi stawkami, podaję je tylko po to, aby liczyć sobie statystyki.
yeoman

Kasa: 0.00

Reklama

Re: Możliwość edycji postów

Postprzez Administrator » 7 sie 2010, o 15:47

Tu jest mały problem, bo w tym szablonie - ponoć, tak mówi osoba, która stawiała forum - nie można ustawić edycji postów. Ale mnie też to drażni, więc trzeba ten problem będzie rozwiązać nieco inaczej, może zmieniając szablon. Ale póki co - niestety się nie da.
Administrator
Administrator

Kasa: 5.00

Reklama

Re: Możliwość edycji postów

Postprzez yeoman » 8 sie 2010, o 23:57

Jeśli forum jest oparte na skrypcie phbb3 to na pewno się da. Wystarczy poszukać w google. Jednak czytałem też że, tak jak mówisz, może to być wina szablonu. Więc trzeba go szybko zmienić na lepszy, gdyż brak tej funkcji na pewno nie przyciąga nowych użytkowników na forum.
Podając kursy przy moich typach, zawsze staram się znaleźć najwyższy możliwy kurs w sieci na dane spotkanie.

Nie sugeruj się moimi stawkami, podaję je tylko po to, aby liczyć sobie statystyki.
yeoman

Kasa: 0.00

Reklama

• Reklama
bet-at-home.com

Powrót do Uwagi, pytania, sugestie