• Reklama

LE - kwalifikacje

Re: LE - kwalifikacje

Postprzez torres144 » 19 sie 2011, o 00:52

Wisła jest to trochę za mało.Mogłaby Legia awansować, ale ciężko będzie :cry:
torres144

Kasa: 1,111.05

Reklama

Postprzez baranello » 19 sie 2011, o 12:26

kilka słów o celticu:
w rewanżu można chyba śmiało grać na Sion, bo Celtic zagrał masakryczne spotkanie...zero pomysłu, brak dokładności - jednym słowem katastrofa...jakby grali w innych koszulkach to bym pomyślał, że to jakaś ekipa z końca rankingu...tak słabego meczu dawno nie widziałem. Sion był dobrze zorganizowany i dostał co chciał czyli remis, widać są pewni swego skoro z takim nastawieniem pojechali...jak Sion wychodził z kontrami to Celtic biegał jak głupi, faulem tylko mogli ich zatrzymać. Przed własną publicznością powinni wygrać, biorąc pod uwagę fakt, że Celtic nie potrafi grać na wyjazdach w pucharach.
baranello

Kasa: 2,854.15

Reklama

Postprzez dervish » 25 sie 2011, o 08:52

Obrazek

Rewanże.

Baranello, podtrzymujesz grę na Sion? Bo kurs znakomity, ale ja nie widziałem pierwszego meczu.
dervish

Kasa: 2,235.50
Bank: 2,829.05

Reklama

Postprzez dervish » 25 sie 2011, o 08:53

Znowu do dupy mi się wkleiło:-/ ale mam nadzieję ogarniecie się z tym.
dervish

Reklama

Postprzez dervish » 25 sie 2011, o 09:28

Karpaty-PAOK - HW
No dobra, lubie ten klub, ale...Chłopaki z Ukrainy piszą, że
-PAOK stracił 2 kluczowych graczy 9ale nie wiem jakich)
- Karpaty miały więcej strzałów na wyjeździe, więcej posiadania piłki i więcej akcji, ale sędzia był kalosz
- Karpaty u siebie - tradycyjnie +50%
- Karpaty odpuściły sobie mecz z Tavriją, żeby skupić się tylko na tym meczu. Pierwsze spotkanie 2:0 dla PAOK więc jest co odrabiać

Larnaca-Rosenbrog HW
W ostatnim meczu Rosenborg stracił swojego najlepszego strzelca, Radę Pricę, Larnaca na wyjeździe zagrała na 0:0 teraz będzie prowadzić bardziej otwarta grę. Larnaca podobnie jak APOEL przywita ich upałami i atmosfera na trybunach, a Trondeheim nie jest najlepszym travelerem. Myślę, ze to fajna opcja, którą warto brać.
dervish

Reklama

Postprzez crazymike » 25 sie 2011, o 11:43

Rangers - Maribor over 2.5 2.00

Do czwartej rundy eliminacyjnej ligi europejskiej przystąpiły trzy szkockie zespoły. Szanse awansu mają praktycznie tylko drużyny Old Firm. By mysleć o fazie grupowej jutro na Ibrox piłkarze The Gers muszą najpierw odrobić jednobramkową stratę ze Słowenii.

W zeszłym tygodniu na Ljudski vrt wszystko zaczęło się po myśli kibiców mistrza Szkocji. W 31 minicie meczu Juan Manuel Ortiz pokonał Handanovica. Agim Ibraimi wyrównał stan rywalizacji kilka minut po przerwie. W euforię ponad 11 tysięcy kibiców wprawił chwilę przed końcowym gwizdkiem Etien Velikonja, strzelając drugą bramkę.
W weekend Ally McCoist dał odpocząć podstawowym piłkarzom i do pojedynku z Motherwell delegował młodych piłkarzy. Ci spisali się wspaniale, pokonując The Well 3:0. Szkoleniowiec szczególnie nie krył pochwał pod adresem młodego defensora Jordana McMillana.

Snajperzy słoweńskiego klubu także w weekend nie próżnowali. Na własnym stadionie zdecydowany lider Slovenian PrvaLigii 6:0 pokonał przedostatni ND Mura 05.

Teoretycznie jutro do awansu Rangersom wystarczy jedna bramka. Także bukmacherzy widzą gospodarza w roli faworyta, jednak jedenastka Darko Milaniča nie od dziś gra w rozgrywkach pucharowych i na pewno łatwo nie odda przewagi wypracowanej na własnym boisku.

W zespole Rangers zagrają Lee McCulloch, Maurice Edu i Carlos Bocanegra. Działacze UEFA odrzucili protest włodarzy Mariboru odnosnie amerykańskiego piłkarza. Zawieszeni są Steven Naismith i Steven Whittaker. David Weir, Kyle Bartley i Sasa Papac są kontuzjowani.

Myśle ze over mozliwy na 99%

kursy spadaja 8-)

mały double

20:45 Anderlecht - Bursaspor 1 1.55

17:00 Sp.Moscow - Legia 1 1.40
crazymike

Kasa: 9,034.15
Bank: 40,000.00

Reklama

Poprzednia strona

• Reklama
bet-at-home.com