No to przekora ci pieniędzy nie przyniosła. Wyjątkowo nie grałem choć stawiałbym odwrotnie, bo na Jagiellonie Białystok. Dlaczego nie grałem ? Bo kupiłem bilet na mecz i tym razem satysfakcje czerpałem z widowiska a nie z wygranego (przegranego, choć to już nie satysfakcja) kuponu.
Dobre forum bukmacherskie powinno być ozdobione zdjęciami. Szczególnie z takich imprez. Pozwolę sobie na wklejenie kilku zdjęć. Mam nadzieję, że admini tego forum bukmacherskiego nie wykasują fotek (ja w kilku innych gdzie tak zrobiłem :/).
Mecz średni. Jaga przeważała pod wieloma względami kontrolując środek boiska. I tylko niesamowitej dyspozycji dnia bramkarza Pogoni, wynik wygląda jak wyglądał. Jedna poprzeczka Szczecinian. Ot cały mecz.
Kibicowanie interesowało mnie najbardziej. Dlatego podzielę się kilkoma (jedynie fotografiami). Warto było wydać 40 złotych (plus parę groszy na napoje i kiełbasy) by zobaczyć to widowisko, wyjątkowo grane w Bydgoszczy. Stadion, podobnie jak bieżnia - cudowne. Pogoda równie piękna. Oby jak najwięcej ...
pozdrawiam serdecznie