Dziś mam nadzieję, że Stevenage przypieczętuje awans wyżej, choć nie kryję, że lubię również Accrington. Sądzę, że gospodarze dziś zwyciężą, ale goście strzela gola, który w dwumeczu będzie języczkiem u wagi i zdecyduje o awansie. Stevenage nie było faworytem tej potyczki, ale ładnie poradziło sobie na swoich śmieciach, a obronę mają solidną, żeby utrzymać przewagę z 1 meczu. Typuję coś na kształt 2:1, 3:1.
Nie zakładam nowego wątku, ale w sobotę kolejne spotkanie play offów. Tym razem Stevenage-Torquay kurs na gospodarzy bo wiem, ze tak zagracie:-) to 2,45. Minus taki, że Stevenage nigdy nie wygrało z Torquay, ani u siebie, ani na wyjeździe.
Tylko, ze oni zagrają na Old Trafford:-) Chłopaki ze Stevenage zabierają ze sobą orkiestrę bębniarzy, która będzie ich dopingować. Stevenage ma ostatnio bardzo dobre posiadanie piłki, a więc prowadzi akcje i ma mało strat goli, w tym upatruję szansę. Z Accrington na wyjeździe mieli 58% posiadania, to bardzo dobry wynik. Zagram za low staje na Steve Boro bo jestem im to winien, od dwóch sezonów są moimi akcjami i obligacjami przychodowymi w jednym:-)