• Reklama

15-16 maj 2010 wschód i zachód

15-16 maj 2010 wschód i zachód

Postprzez vincent » 15 maja 2010, o 11:10

Obrazek

Obrazek

Dziś i jutro kilka spotkań, które da się zagrać.

Unia Janikowo-Tur Turek typ 1 kurs 1,9
W Turku właśnie wyleciał treneiro, sytuacja dla Tura zaczyna wyglądać nieciekawie. Unia też w tabeli nie błyszczy, ale ostatnio zaczyna łapć punkty nawet na wyjazdach. Niby nowy trener to zawsze handicap dla gości, ale myślę, że nie zdąży on poustawiać ekipy na tyle, by zagroziła zdeterminowanym janikowianom.

Lechia Zielona Góra-Jarota Jarocin typ 1 kurs 2,2
Lechia jak gdzieś wspomniałem ma dziwnie dobrą passę, ale z Jarota układów nie będzie. Mimo tego kilka zwycięstw z rzędu robi wrażenie. Myślę, że młoda ekipa z ZG okrzepła i nabrała pewności siebie na tyle, by rozstrzygnąć ten mecz na swoją korzyść.

Olimpia Grudziądz-Raków Częstochowa typ 1 kurs 1,9
Gospodarze to naprawdę ciekawy zespól, głodny zwycięstw. raków radzi sobie nieźle, ale nie posądzam ich o to, że przyjadą do Grudziądza jakoś szczególnie zmotywowani. Myślę, że gospodarze im trochę nawrzucają, over tez nie jest więc złym rozwiązaniem.

Nielba-Zawisza typ 2 kurs 2,2
Nielba nie gra już o nic, Zawisza jest zdeterminowany gonić czołówkę i awansować. Ostatnio Zawisza wygrał z Nielbą 5:2 liczę, że przy dopingu kibiców gości, wysokim morale po zwycięstwie nad Radzionkowem Zawisza wywiezie komplet z Wągrowca.

Bałtyk-GKS Tychy typ 1 kurs 2,2
Beniaminek u siebie bywa groźny, Tychy przyjadą do Gdyni bez 2 podstawowych zawodników, więc liczę na gospodarzy. Ci jednak już raczej nie spadną, można więc też obawiać się, że przejdą obok meczu. To taki typ "ewnentualnie".

OKS - Piotrków typ 1 kurs 1,7
OKS ma 5 punktów przewagi nad linią spadkową, Piotrków zdecydowanie poniżej. Aby czuć się bezpiecznie, olsztynianie muszą ten mecz wygrać,bo czekają ich cięższe niż Piotrkowem spotkania, w których ciężko będzie o punkty,. Muszą więc poszukać ich w takim właśnie meczu.
vincent
Administrator

Kasa: 3,565.90
Bank: 988.80

Reklama

• Reklama
bet-at-home.com

Powrót do II Liga