przez Matix66 » 21 maja 2011, o 14:20
PSG – Lille
Typ:X
Kurs:3.00
Wszystkie najlepsze ligi powoli się kończą podobnie jest również z ligą francuską w której coraz to bliżej wyłonienia dość nieoczekiwanego mistrza kraju, którym na 99% będzie zespół Lille, który na dwie kolejki przed końcem prowadzi z przewagą 6 punktów nad drugą ekipą i do mistrzostwa wystarczy im już zaledwie jeden punkt. Już dzisiaj zmierzą się w meczu wyjazdowym z dość wymagającym przeciwnikiem PSG, które aktualnie jest na 4 pozycji z dorobkiem 58 punktów. Myślę, że mecz będzie wyrównany i Lille nie będzie dążyło do zwycięstwa a jedynie do utrzymania remisu PSG natomiast w ostatnim czasie nie jest w rewelacyjnej formie o czym najlepiej świadczy fakt, że w 5 ostatnich meczach wygrali zaledwie raz, czy tak powinna grać czwarta drużyna ligi myślę, że nie. Jest dość ryzykowny typ co od razu widać po kursie ale myślę, że ma bardzo duże szanse się sprawdzić bo ostatnio dziwnym trafem jest tak, że jak drużynie brakuje jednego punktu do mistrza to właśnie zdobywa ten jeden punkt a nie trzy, mam na myśli Barce i Manchaster.