• Reklama

12-13 luty

12-13 luty

Postprzez dervish » 11 lut 2011, o 10:59

Obrazek
dervish

Kasa: 2,235.50
Bank: 2,829.05

Reklama

Re: 12-13 luty

Postprzez lolek » 12 lut 2011, o 12:32

Wiem, że nie przepadacie za liga francuską, pewnie jak większośc obstawiajacych, ale dzisiaj są dwa spotkania, które można zagrać. Motpellier przyjeżdża do najsłabszego w lidze (tylko 8 punktów) Arles, a Lille podejmuje Tuluże. Myślę, że Montpellier na wyjeździe jest w stanie to wygrać, a kurs na gości w okolicach 1,8 Lille z kolei u siebie jest nie do puknięcia, narzuca rywalom swój styl i gra ofensywnie jak na francuskie warunki, dlatego wezmę opcję HT/FT 1-1 która u mojego buka jest po 2,1. Sądzicie, że to ma szanse? Montpellier gra dziś, a Lille jutro, więc trochę czasu jest na złożenie kuponu w razie co.
lolek

Kasa: 225.05
Bank: 170.10

Reklama

Re: 12-13 luty

Postprzez Matix66 » 13 lut 2011, o 17:19

Lille – Toulouse

Typ:1
Kurs:1.50

Po dłuższej przerwie postanowiłem znowu zabrać się za ligę francuską, która jest bardzo interesująca. Wybrałem pojedynek pomiędzy dotychczasowym liderem Lille i Toulouse. Oczywiście jak widać bo kursach bukmacherskich faworytem tego spotkania będą gospodarze, którzy mimo wszystko są zaskoczeniem tego sezonu ponieważ nie wielu spodziewało się, że po 22 kolejkach będą oni liderami w dodatku mają dość bezpieczną przewagę mają 42 punkty a goniąca Marseillia ma trzy mnie ale w dodatku jeden mecz więcej rozegrany. Goście natomiast zajmują dość wysoką 8 lokatę ale głównie dzięki bardzo dobrej grze na własnym boisku niestety dla nich tym razem zagrają z liderem ligi mecz wyjazdowy w których to spisują się już o wiele gorzej, na 5 ostatnich meczy wyjazdowych przegrali aż 4. Lille natomiast gra bardzo dobrze przed własną publicznością na 5 ostatnich spotkań wygrali aż 4 razy a zaledwie raz zremisowali.
http://www.InjuryTable.com
Odwiedź zanim wytypujesz
http://www.kontuzjowani.pl
Bolesna strona sportu
Matix66

Kasa: 2,305.20

Reklama

• Reklama
bet-at-home.com

Powrót do Ligue 1