Mam wrażenie, że to bardzo ciekawe kursy ...
Bordeaux - Lyon (pierwszy mecz 1:3) - mój typ 2 - kurs 3:41
i tu w zasadzie wszystko wyjaśnione. Od 3 spotkań OL gra jak z nut, wygrywając pewnie dwa spotkania ligowe z Grenoble (2:0 dom) i Rennes (1:2 wyjazd) i domowy mecz w LM właśnie z Bordeaux. Przy słabej formie Żyrondystów ( trzy ostatnie meczez porażki, w naprawdę słabym stylu gry) nie powinno być problemu nie tylko z awansem ale i wygraną w tym wyjazdowym spotkaniu. Jedna skuteczna kontra, strzelony gol podetnie skrzydła gospodarzom. Dodatkowej motywacji graczom z OL dodał Jean-Michael Aulas, który ponoć nigdy nie podnosił premii. Tym razem awans jest tak dla niego łakomy, że obiecał swoim piłkarzom po 100 tys euro jeśli przejdą do półfinału. Lyon będzie gryźć trawę jak ... lwy.
Man Utd - Bayern (pierwszy mecz 1:2) - mój typ x - kurs 3:5
Ferguson nie skorzysta prawdopodobnie z usług snajpera Michaela Owena, obrońcy Wesa Browna oraz dwóch pomocników: Andersona i Owena Hargreavsa. Nie wiadomo jest także dyspozycja Rooneya, który moim zdaniem rozpocznie mecz z ławki i jeśli wejdzie to wtedy gdy ... sytuacja dla MU będzie bardzo ciężka. Nie wiadomo jest również gra Johna O’Shea i Jonnego Evansa. Niby sporo luk ale .... to nadal MU.
Monachijczycy nie przepuszczą takiej szansy i zrobią wszystko by zrewanżować się za poprzednie porażki właśnie z MU (finał z 1999 roku). Mecze wyjazdowe w tej edycji LM, niemieckiej drużynie trzeba przyznać wychodziły (no. z Juve 1:4) a jeśli już przegrywali to strzelali gole (Fiorentina 3:2) .
Cóż ... jeszcze godzina i ktoś będzie bogatszy
pozdrawiam