• Reklama

Płatne typy

Dyskusje bliższe i dalsze bukmacherce

Płatne typy

Postprzez yeoman » 10 sie 2010, o 15:35

Każdy, kto choć trochę siedzi w bukmacherce na pewno słyszał o płatnych typach. Istnieje wiele stron internetowych oferujących takie usługi. Niektóre oferują nawet "jeśli typ nie wejdzie, drugi masz gratis". Czy skusilibyście się na coś takiego? Ja osobiście, raczej nie. Powodem takiej decyzji jest przyjemność grania na zakładach. Lubię analizować mecze, a potem cieszyć się jak wygram kasę. Nie chcę zarabiać wiele, bo nie traktuję tego jako źródła dochodu, ale jako czystą przyjemność. Raz zdarzyło mi się skorzystać z takiej strony, ale dopiero gdy ona powstawała. Dlaczego skorzystałem? Bo pierwsze 5 typów podali za darmo. 4/5 weszło.
A Wy korzystaliście z czegoś takiego?
Podając kursy przy moich typach, zawsze staram się znaleźć najwyższy możliwy kurs w sieci na dane spotkanie.

Nie sugeruj się moimi stawkami, podaję je tylko po to, aby liczyć sobie statystyki.
yeoman

Kasa: 0.00

Reklama

Re: Płatne typy

Postprzez Ramzzes » 10 sty 2011, o 23:14

yeoman napisał(a):Każdy, kto choć trochę siedzi w bukmacherce na pewno słyszał o płatnych typach. Istnieje wiele stron internetowych oferujących takie usługi. Niektóre oferują nawet "jeśli typ nie wejdzie, drugi masz gratis".

To prawda są serwisy ,które oferują darmowy typ po pudle , z tym że dodatkowe typy przeważnie nie trafiają do archiwum i generalnie nie traktowałbym ich jako pełnowartościowe.
Są też serwisy, które w przypadku ujemnego miesiąca dają kolejny miesiąc gratis.

yeoman napisał(a):Czy skusilibyście się na coś takiego? Ja osobiście, raczej nie. Powodem takiej decyzji jest przyjemność grania na zakładach. Lubię analizować mecze, a potem cieszyć się jak wygram kasę. Nie chcę zarabiać wiele, bo nie traktuję tego jako źródła dochodu, ale jako czystą przyjemność. Raz zdarzyło mi się skorzystać z takiej strony, ale dopiero gdy ona powstawała. Dlaczego skorzystałem? Bo pierwsze 5 typów podali za darmo. 4/5 weszło.
A Wy korzystaliście z czegoś takiego?

Pewnie nie jeden z nas korzysta , z resztą z tego co widzę jest nawet na forum taki dział , może i dlatego w tym temacie tak cicho :P

Dla Ciebie , pewnie jak dla wielu , największą przyjemnością jest analizowanie spotkań , dobieranie ich samemu. Może rzeczywiście frajda jest większa , ale nie każdy ma czas na spędzanie przy komputerze kilku godzin dziennie i sprawdzanie spotkania po spotkaniu , w celu wybrania najlepszego. Dlatego ( po części ) korzystają oni z płatnych typów. Dostajesz gotowca , logujesz się do buka , obstawiasz. Zajmuje to dosłownie chwilę :)

Inni traktują to jako inwestycję ( długoterminową ) , która przy odpowiednim wyborze serwisów oraz odpowiednim dysponowaniubudżetem , na prawdę może przynieść spore profity.

Tak jak napisałeś , jest wiele serwisów oferujących płatne typy , ale z setek może tysięcy (stron , blogów itp.) , tylko odsetek nadaje się do poważnego grania. Reszta nastawiona jest na szybki zarobek , fałszują archiwa , ogólnie mówiąc oszukują :)

No właśnie a jak się nie dać oszukać. Można grać serwisy monitorawne , przynajmniej jest pewność ,że nie kombinują w archiwach , natomiast co do wyników różnie to bywa.

Inni ryzykują i wybierają serwisy bez monitoringu. Na własnej skórze przekonując się co one są warte.
W tym przypadku reguły nie ma. Może się okazać , że już po pierwszym typie sfałszują archiwum , ale może być tak , że będziesz grał ten serwis przez miesiące i wszystko będzie w porządku.
Nie każdy serwis chce być monitorowany. Dla tych co oszukują oczywistym jest dlaczego :)
A dla tych uczciwych ? Nie wiem , może nie chcą , żeby ich typy były grane przez tysiące użytkowników i stały się masówką....
Ramzzes

Kasa: 10.05

Reklama

Postprzez adammm77 » 11 lut 2011, o 12:14

Witam,
chciałbym zakupić typy z serwisu hc-tips.com , tylko trochę drodzy są, nie wiecie, czy ktoś sprzedaje ich?
adammm77

Kasa: 55.00

Reklama

Postprzez betexpert » 22 lut 2011, o 17:44

Jestem w posiadaniu typów tipstera Jurgen Meier z betadvisor. Jest to obecnie najlepszy typer z piłki nożnej na portalu. Jeśli ktoś jest zainteresowany typami to proszę o kontakt na PW. Mogę także mieć dostęp do innych typów z płatnych stron m. inn. azjatyckich i nie tylko.
betexpert

Kasa: 585.55

Reklama

Postprzez vincent » 22 lut 2011, o 17:52

Albo pokaż swoją ofertę tutaj, albo lecisz.
vincent
Administrator

Kasa: 5,146.85
Bank: 988.80

Reklama

• Reklama
bet-at-home.com

Powrót do Ogólnie o zakładach