• Reklama

6-7 listopad

6-7 listopad

Postprzez Kamoranesi » 3 lis 2010, o 23:49

Obrazek

Zawisza Bydgoszcz - Jarota Jarocin kurs typ 1, kurs 1.6

Przyznam się szczerze, że dziwi mnie tak wysoki kurs na pewniaka jakim jest w tym meczu Bydgoski Zawisza. To pierwszy mecz który rozegrany zostanie z niesfornymi (czasami:-) kibicami Zawiszy po długiej ( 6 meczy) absencji wynikłej z kary nałożonej na klub po zamieszkach w PP z Widzewem. Byłem, widziałem, nie brałem w tym udziału :-)

Zawisza wygrac musi. Jest olbrzymia presja klubu, miasta i przede wszystkim wiernej kilkutysięcznej rzeszy fanatycznych kibiców, którzy nie będą szczędzić gardeł i rąk by wesprzeć swoich grajków. Zawisza gra coraz lepiej i duża w tym zasługa trenera Murawskiego. Widac pressign, walkę do końca i przede wszystkim tworzone sytuacje bramkowe. I choc po ostatnich wynikach może tego nie widać, śmiało mogę napisać, że w tym meczu Bydgoski WKS strzeli 3 gole. W ekipie gości na pewno największym zagrożeniem będzie Krzysztof Bartoszak który to awansował na trzecią pozycję wśród najlepszych strzelców II ligi, gr. zachodniej (7 strzelonych goli). Dla Zawiszy najięcej goli strzelił Okińczyk - 5. Bez względu na to jak swoich zawodników ustawi trener gości Pan Czesław Owczarek, Bydgoski walec przejedzie się po chłopakach z Jarocina. Te 1.6 to pewniak na który warto postawić kilka groszy.

Warto dodać:
Na wniosek Komendy Miejskiej Policji w Bydgoszczy, Wydział Gier PZPN wyznaczył obligatoryjny termin rozegrania meczu między drużynami Zawisza Bydgoszcz - Jarota Jarocin na 6 listopada 2010, na godz. 13.00.

Polonia Nowy Tomysl-Polonia Słubice typ x, kurs 3,15

Dlaczego ?
Popatrzmy na statystyki. Polonia, ta z Nowego Tomyśla w swoim dotychczasowym dorobku ma 5 punktów i co ciekawe, żadnego punktu nie zdobyła grając u siebie w Tomyślu. 7 pojedynków, 7 porażek. Stosunek bramek 2:17. Kiedy będzie bardziej odpowiedni moment na wywalczenie punktu jak nie ze słabiutkimi Słubicami ?

Słubice na wyjazdach radzą sobie lepiej. Na 8 wyjazdowych pojedynków, Słubicka Polonia wywalczyła 4 punkty chwaląc się 1 zwycięstwem (z Lechią Zielona Góra 1:2) i 2 remisami. Stosunek bramek 5:14.

Szykuje się zatem niezwykle zacięte (remisowe) spotkanie :-) Jak wiele na tym forum bukmacherskim :-)
Kamoranesi

Kasa: 190.70
Bank: 500.85

Reklama

Re: 6-7 listopad

Postprzez marakesch » 6 lis 2010, o 11:19

Ja dorzucę jeszcze mecz lidera Olimpii Grudziądz z GKS Tychy i Elany Toruń z Górnikiem Wałbrzych, oba mecz HW po dobrych kursach 1,7 i 1,6
marakesch
Moderator

Kasa: 1,235.30
Bank: 1,725.05

Reklama

• Reklama
bet-at-home.com

Powrót do II Liga