• Reklama
Tobet

Wygrany mecz a przegrany zakład.

Dyskusje bliższe i dalsze bukmacherce

Wygrany mecz a przegrany zakład.

Postprzez krzysiuus » 3 sie 2010, o 20:36

Jak to jest? Postawiłem na mecz że wygra drużyna A. I oczywiście drużyna A wygrała ale po dogrywce a mi zakładu nie uznali i mam jako przegrany. Jak to z tym jest?
krzysiuus

Kasa: 0.00

Reklama

Re: Wygrany mecz a przegrany zakład.

Postprzez yeoman » 3 sie 2010, o 22:38

Ponieważ obstawiałeś wynik, jakim zakończy się mecz w regulaminowych 90minutach. Jeśli był to mecz pucharowy i chciałbyś aby liczyła się dogrywka i karne to musisz obstawiać wtedy że dana drużyna awansuje, a nie wygra mecz. Jednak na awans przeważnie są niższe kursy.
Podając kursy przy moich typach, zawsze staram się znaleźć najwyższy możliwy kurs w sieci na dane spotkanie.

Nie sugeruj się moimi stawkami, podaję je tylko po to, aby liczyć sobie statystyki.
yeoman

Reklama

Postprzez krzysiuus » 4 sie 2010, o 15:44

ok dzięki rozumiem. A ja już pisałem do nich że się pomylił ich system :P
krzysiuus

Reklama

Postprzez Marko » 21 sie 2010, o 16:46

Nie koniecznie tak jest tylko w pucharach. Niektóre buki, oprócz standardowych ofert 1X2 - trójdrożne, (wygrana, remis, przegrana) oferują również zakłady dwudrożne, oznaczane: 12 lub DNB (draw no bet). Tutaj w przypadku remisu zostaje nam zwrócona kwota która postawiliśmy. Oczywiście w takim zakładzie kursy na 1 czy 2 są trochę niższe niż w standardowym systemie 1X2.
Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku...
Marko

Reklama

• Reklama
bet-at-home.com

Powrót do Ogólnie o zakładach