• Reklama

Jaki bukmacher? Naziemny?

Dyskusje bliższe i dalsze bukmacherce

Jaki bukmacher? Naziemny?

Postprzez krzysiuus » 3 sie 2010, o 20:40

Gdzie lepiej grać w bukmacherach naziemnych czy internetowych? Ja mam konto w Internetowym bukmacherze a do naziemnego zaledwie 1km więc nie wiem...
krzysiuus

Kasa: 0.00

Reklama

Re: Jaki bukmacher? Naziemny?

Postprzez yeoman » 3 sie 2010, o 22:48

Jeśli lubisz chodzić to polecam naziemnego. Ja jednak jestem za leniwy i wybrałem internetowego bukmachera. Dlaczego? A chociażby dla tego że większość meczy obstawiam na kilka minut przed ich rozpoczęciem. Gram także dużo tenisa LIVE. Więc w mojej taktyce gry buk naziemny nie wchodzi w grę. A poza tym naziemni nie zawsze są czynni w weekendy, a wtedy dzieją się w sporcie najciekawsze rzeczy.
Podając kursy przy moich typach, zawsze staram się znaleźć najwyższy możliwy kurs w sieci na dane spotkanie.

Nie sugeruj się moimi stawkami, podaję je tylko po to, aby liczyć sobie statystyki.
yeoman

Reklama

Postprzez krzysiuus » 4 sie 2010, o 15:46

Kurcze ale przeczytałem że bukmacher naziemny ma niższy kurs i jeszcze od mojej wygranej jest odciągany podatek... a u Internetowego tego nie ma... sam już nie wiem.
krzysiuus

Reklama

Postprzez yeoman » 4 sie 2010, o 16:54

Podatek, z tego co dobrze pamiętam to jest chyba w kursie zawarty. Więc u naziemnego dostajesz tyle kasy ile masz na kuponie w rubryce "Wygrana".
Jeśli masz stały dostęp do internetu i internetowe konto bankowe, to oczywiście polecam Ci bukmachera internetowego. Większa wygoda, większa oferta. Ogólnie jest lepiej.
Podając kursy przy moich typach, zawsze staram się znaleźć najwyższy możliwy kurs w sieci na dane spotkanie.

Nie sugeruj się moimi stawkami, podaję je tylko po to, aby liczyć sobie statystyki.
yeoman

Reklama

Postprzez Marko » 21 sie 2010, o 16:39

Dokładnie tak jak napisał yeoman, dodatkowo u internetowego buka możesz grać zakłady 'live' ale to już wyższa szkoła jazdy aby zarabiać w ten sposób. ;)
Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku...
Marko

Reklama

Postprzez ixariil » 1 lis 2010, o 09:55

jeśli chodzi o naziemny to zdecydowanie Milenium. Najlepsze kursy, duża oferta, i co dla mnie najważniejsza najlepsza oferta z żużla.

W necie proponuje

sportingbet.com
unibet.com
ixariil
Moderator

Reklama

Postprzez Kamoranesi » 3 lis 2010, o 22:49

Dokładnie, tak jak mówisz Millenium. U mnie jeszcze dochodzi mocny argument w postaci lokalizacji. Wychodzę z domu i ... stoi ten cholerny buk. Kusi kursami, w środki sami znajomi, burzliwe rozmowy na temat zakładów (nawet jak nie gram to potrafię spędzić tam godzinę na wymianie informacji). Generalnie atmosfera jak z angielskich stadionów i pubów. Kocham ten klimat, te emocje :-)

Jestem także na tobecie i fortunie. Rachuje, porównuje, dodaje, odejmuje. Gram.
Kamoranesi

Kasa: 75.40
Bank: 500.85

Reklama

• Reklama
bet-at-home.com

Powrót do Ogólnie o zakładach