• Reklama
Tobet

Liga Mistrzów - finał

Liga Mistrzów - finał

Postprzez dervish » 27 maja 2011, o 10:18

Info od Expekt, który dostałem z okazji finału.

Już w najbliższą sobotę o godzinie 20:45 najlepszy klub Starego Kontynentu wyłoniony zostanie po raz 56. Mecz odbędzie się na Wembley. Dla Barcelony i Manchesteru United będzie to trzecie bezpośrednie spotkanie w finale rozgrywek europejskich. W 1991 r. MU zwyciężył w Pucharze Zdobywców Pucharów, a w 2009 r. Barcelona - w Lidze Mistrzów. Bez wątpienia emocji nie zabraknie, a dodatkowo możecie przy tym skorzystać dzięki ofercie Expekt, jaką przygotowano z okazji wielkiego finału Ligi Mistrzów.

W meczu na Wembley spotkają się dwa najlepsze zespoły ostatnich lat. Gospodarzem finału będzie Barcelona. W roku 2009 oba kluby starły sie już ze sobą w finałowej rozgrywce. Wtedy lepszą okazała sie jedenastka z Katalonii. Potwierdziła to zwycięstwem 2:0 z Czerwonymi Diabłami. Z liczby zakładów zawartych do tej pory w Expekt wynika, że większośc typerów stawia na podopiecznych Pepa Guardioli. Nic dziwnego, skoro panuje ogólna opinia, iz Duma Katalonii prezentuje przepiękny futbol poparty dużą skutecznością. Z drugiej strony z Blaugraną zmierzy się klub, który jako jedyny z Wysp Brytyjskich, potrafi w ostatnich latach dojść tak daleko. Manchester United, jest często niedoceniany i niestawiany w roli faworyta. Jedna i druga drużyna mają na swoim koncie po trzy triumfy w Lidze Mistrzów, Barcelona przegrała finał trzy razy, Manchester jeden raz. Na pewno obie ekipy mają na całym świecie swoich zwolenników, ale i wrogów. Mają swoje plusy i mają swoje minusy. Właściwie mają wszystko, czego potrzeba, by zdobyć kolejne do klubowej kolekcji, najbardziej prestiżowe trofeum w Europie.

Nie mam opcji że MU zdobędzie tytuł, ale kurs na win MU 3,5 jest baaaardzo ciekawy.
dervish

Kasa: 2,235.50
Bank: 2,829.05

Reklama

Re: Liga Mistrzów - finał

Postprzez 1wislak3 » 27 maja 2011, o 17:59

Tylko i wyłącznie Barcelona. Niedowiarki sami zobaczą co to znaczy gra w piłkę ;) Mam nadzieję na dobry mecz, jakieś 3:3 w podstawowym czasie i 3:4 w dogrywce dla Barcy.
1wislak3

Kasa: 1,412.20

Reklama

Postprzez Matix66 » 28 maja 2011, o 12:04

Barcelona - Manchester Utd

Typ:1
Kurs:2.00

Już dziś wielki finał ligi mistrzów w którym to spotkają się dwie znakomite drużyny z jednej strony FC Barcelona a z drugiej Manchester Utd. Jak wiadomo nie jest łatwo wskazać faworyta tego spotkania bo obydwie drużyny jak już wcześniej wspomniałem są znakomite zarówno Barcelona jak i Manchester wywalczyli tytuły w swoich ligach. Wiadomo również, że finały toczą się swoimi prawami, ale mimo wszystko postanowiłem na Barcelone, ale niezbyt dużo kwotę i głównie dlatego, żeby lepiej oglądało się finał. Barcelona już od paru sezonów gra kosmicznie i jest przez wielu uważana za najlepszą drużynę świata ma w swoim naprawdę wielkie gwiazdy które swoimi indywidualnymi akcjami potrafią rozstrzygnąć mecz jak np. Messi. Myślę, że Barca będzie prowadziła grę a Manchester nastawi się na kontry, które z pewnością będą bardzo groźne ale jak Bracelona pierwsza strzeli bramkę to jestem przekonany, że to oni właśnie wygrają.
http://www.InjuryTable.com
Odwiedź zanim wytypujesz
http://www.kontuzjowani.pl
Bolesna strona sportu
Matix66

Kasa: 2,275.20

Reklama

Postprzez ola22 » 9 cze 2011, o 16:00

i już po finale, a szkoda :)
ola22

Kasa: 55.00