• Reklama
Tobet

Liga Mistrzow 9-17 marzec

Liga Mistrzow 9-17 marzec

Postprzez Koziol170 » 9 mar 2010, o 12:03

Obrazek
Koziol170

Kasa: 0.00

Reklama

Re: Liga Mistrzow 9-17 marzec

Postprzez Koziol170 » 9 mar 2010, o 12:08

Obrazek

Arsenal- FC Porto

Co prawda Kanonierzy graja bez Fabregasa lecz i tak sa faworytami tego meczu. Proponowal bym postawic 1 chodz mozna postawic poprostu na awans. Arsenalowi bardzo zalezy na tym meczu i beda w nim walczyc do ostatniego gwizdka.
Koziol170

Kasa: 0.00

Reklama

Postprzez marakesch » 9 mar 2010, o 14:41

Znalazłem fajna opcję w Fortunie, Arsenal-FC Porto handicap 0:1 x2 po kursie 1,44. Arsenal jak wspomniałeś bez Fabregasa, który jest motorem tego zespołu. Porto ostatnio słabiej, ale dlatego, że koncentrują się na tym meczu. Zagra Falcao, który strzelił już 21 bramek i myślę, że uda mu się coś dorzucić. W fazie grupowej Porto poczynało sobie nieźle, z Chelsea przegrało tylko 1.0. Przy takim handi nawet przegrana jedną bramką przez Porto sprawia, że kupon wchodzi.

Fiorentina - Bayern.
Cóż, tu nie będę obiektywny, moja miłość do włoskiego futbolu przesłania rozsądek:-) Dlatego mam nadzieję, że Fiore odprawi Bawarczyków z kwitkiem. Czy ma szansę? W obronie Bayernu zagra ponoć 17-letni obrońca z młodzieżowej kadry Austrii. Fiore w pierwszym meczu została oszukana, więc piłkarze są wkurzeni i dyszą żadzą rewanżu, dla tego klubu to jeden z najważniejszych meczów w historii. Buki faworyta widza w Bayernie już z Riberry i Robbenem na pokładzie. Ja liczę na niespodziankę, ale obstawiam overa. Brami tu paść po prostu muszą.
Viola-Bayern over 2,5 kurs 1,80

GL!
marakesch
Moderator

Kasa: 1,235.30
Bank: 1,725.05

Reklama

Postprzez Kamoranesi » 10 mar 2010, o 20:02

Nie jestem fanem LM. Nie jestem fanem super gwiazd i pewniaków. Oni najczęściej zawodzą albo po prostu kursy są słabe :-)

Na rozgrzewkę dwa dzisiejsze mecze LM:

Ral Madryt - O. Lyon - (pierwszy mecz 0:1) zdecydowanym faworytem dwumeczu są Królewscy

1. W ostatnich trzech ligowych spotkaniach strzelają 14 goli, w tym otatni mecz ( naprawdę dobry mecz z FC Sevilla) wyciągnięty ze stanu 0:2 na 3:2
2. Po objęciu lidera w Primiera Disione piłkarze Realu są na fali
3. Dobra passa mistrza Francji kiedyś sie skończy ... dokładnie dzisiaj ...

Fortuna daje kursy: 1.3/4.6/8.03

Man. Utd - Ac Milan - (pierwszy mecz 3:2) tutaj zdecydowanego faworyta upatruje w gospodarzach

1. We wtorek treningi wznowił Ronney, i mimo brak Caricka za kartkę, Owena, Giggsa czy nawet połamanego Browna Wesa (Panie święc nad jego złamaną kością) ekipa z Old Trafford jest na tyle silna by wybronić znakomitego rezulatatu z Mediolanu ...
2. nie wiem jak teraz ale jeszcze dzisiaj rano chodziły słuchy że Rossoneri zagraja bez Nesty i Pato ...albo to kaczka włoskich dziennikarzy sportowych :-)

Fortuna daje kursy: 1.7/3.5/4.22

reasumując ...

w półfinale widzę man Utd oraz Real Madyt ... pozdrawiam
Kamoranesi

Kasa: 190.70
Bank: 500.85

Reklama

Postprzez vincent » 15 mar 2010, o 22:38

Obrazek

Jutro, we wtorek, dwa mecze rewanżowe LM. Sevilla mocno się oszczędzała w lidze, remisując u siebie ze średniakiem. Inter z kolei dostał lanie z Catanią 3.1. Myślę, że tym razem niespodzianek nie będzie, Sevilla u siebie powinna bez większych napięć wygrać. Bramka strzelona na wyjeździe spowoduje, że Sevilla ze spokojem podejdzie do meczu.

Odpuszczam sobie mecz Interu z Chelsea. Chciałbym, żeby Inter wygrał i będę oglądał sobie meczyk w tv pijąc piwko:-) szanse są, ponoć wystąpić ma 3 bramkarz Chelsea, Ross Turnbull, co może być dla Włochów sporym handicapem. Gdybym miał grac to
Chelsea-Inter - obie drużyny strzelą gola 1,75.
vincent
Administrator

Kasa: 5,116.85
Bank: 988.80

Reklama

Postprzez vincent » 17 mar 2010, o 16:52

Zaczynam nabierać przekonania, by nie stawiać na LM, bo wychodzi zawsze odwrotnie:-)

dziś naturalnie na kupon cisną się Żyrondyści z Bordeaux, ale po wczorajszym wyczynie Sevilli jednak znów będę siedział na kanapie i oglądał, a nie irytował się kuponem.
vincent
Administrator

Kasa: 5,116.85
Bank: 988.80

Reklama

• Reklama
bet-at-home.com

Powrót do Liga Mistrzów