• Reklama

7-8 grudnia

7-8 grudnia

Postprzez vincent » 7 gru 2010, o 15:32

Obrazek

Dziś puszczę na lekko remis Man U z Valencią. Goście pokazali się z dobrej strony w meczu z realem, byli naprwdę zmotywowani i grali nieźle, w lidze tez całkiem całkiem. Man U wystarczy remis, by wyjść z grupy z 1 miejsca, więc nie podejrzewam wielkiego ciśnienia zwłaszcza, że w perspektywie mecz z Arsenalm, chyba dla nich ważniejszy. jako, że nie lubię LM zagram yo jedynie for fun.

Na drugim kuponie wrzucam Barcelona vs Kazań (handi_1) x2 po kursie 1,7
Barca wystąpi pięcioma młodzieżowcami (co nie znaczy wcale wiele, bo być młodzieżowcem Barcy to nie przelewki), jednak Rubin pokazał parę razy, że potrafi z Barca grać, wygrał przecież nimi na wyjeździe już raz. Rubin musi wygrać i czekać na poślizg Duńczyków, by marzyc o wejściu do 1/16 finału LM. Barca nic nie musi, Barca sobie odpoczywa;-)
vincent
Administrator

Kasa: 5,116.85
Bank: 988.80

Reklama

Re: 7-8 grudnia

Postprzez marakesch » 7 gru 2010, o 22:11

Jakiś poplątany ten 2 bet, nic z tego nie rozumiem, handi na Barcę dałeś? Ja dziś oglądam, nie stawiam, odpoczywam i czaję się do wielkiego skoku heh.
marakesch
Moderator

Kasa: 1,235.30
Bank: 1,725.05

Reklama

Postprzez dervish » 8 gru 2010, o 10:52

No czego nie rozumiesz, handi było dla gości + jedna bramka i takie handi dał x2. czyli gdyby Barca wygrała 1:0 bet i tak by wszedł, ale wygrała 2:0 więc po odjęciu 1 bramki z handi nadal była win i kupon zdechł.

Żylina vs Spartak Moskwa typ 1 kurs 2,65
Ja na dziś proponuję ryzykancki typ w meczu Zylina ze Spartakiem. Goście mają 3 miejsce zapewnione i udział w rozgrywkach LE. Gospodarze jakby się przebudzili, graja coraz lepiej, prowadzili nawet na Stamford Bridge z Chelsea. Dziś zagrają o pierwsze punkty, ruscy gdy nie mają motywacji, graja padakę, myślę, że myślą już o świętach, a liczę że gospodarze będą bardziej "napięci". Kurs bardzo fajny bo 2,65

Zagram tez Milan vs Ajax typ 1 kurs 1,9
W tej grupie jest już pozamiatane, jeśli Auxerre przegra z Realem, a tak zapewne będzie, Ajax nie musi przywieźć z Mediolanu nic, bo i tak zagra wiosną w LE zajmując w LM 3 miejsce. Ponoć w holenderskim klubie jakieś zawirowania, zwalniają działaczy itd. Milan kosi równo same trójki, nie ma grac rezerwami, więc jestem raczej spokojny o wynik tym bardziej, że 3 ostatanie spotkania tych drużyn Milan zawsze rozstrzygał na swoją korzyść.
dervish

Kasa: 2,235.50
Bank: 2,829.05

Reklama

Postprzez marakesch » 8 gru 2010, o 16:08

Pary na dziś wyglądają tak

20:45 AC Milan - Ajax
20:45 Arsenal - Partizan
20:45 Bayern - Basel
20:45 CFR Cluj - AS Roma
20:45 Marseille - Chelsea
20:45 Real Madrid - Auxerre
20:45 Shakhtar - Braga
20:45 Zilina - Sp. Moscow

Ja proponuję Szachtiar. Co prawda Braga jak sadzę będzie miała większą motywację, ale w Doniecku nie wygrał jeszcze nikt, a Szachtiar pod parą, więc myślę, że o żadnym odpuszczeniu być mowy nie może.. Kurs można wyłapać nawet po 1,7 więc całkiem miło.

Myślałem jeszcze i Arsenale z handicpame ale nawet (+1) dla gości to tylko 1,3 na HW więc w ogóle się w to nie bawię. Zagram jeszcze te typy z typów dnia za lekko i zobaczymy, dzień może być całkiem ok.
marakesch
Moderator

Kasa: 1,235.30
Bank: 1,725.05

Reklama

• Reklama
bet-at-home.com

Powrót do Liga Mistrzów