• Reklama

24-25 sierpnia - rewanże

24-25 sierpnia - rewanże

Postprzez dervish » 24 sie 2010, o 11:12

Tak wygląda zestaw dzisiejszy, wklejam za sportowymi faktami

20.45
Anderlecht Bruksela - Partizan Belgrad
pierwszy mecz: 2:2

20.45
Hapoel Tel Awiw - Red Bull Salzburg
pierwszy mecz: 3:2

20.45
Sampdoria Genua - Werder Brema
pierwszy mecz: 1:3

20.45
Sevilla FC - SC Braga
pierwszy mecz: 0:1

20.45
Sheriff Tiraspol - FC Basel
pierwszy mecz: 0:1

Anderlech-Partizan typ 1 kurs 1,6
Ok, co prawda w belgradzie było 2:2, a właściwie powinno być 2:1 gdyby nie kretyński błąd bramkarza Partizana, ale cóż, Anderlecht u siebie to nie Anderlecht na wyjeździe. Dość powiedzieć, że u siebie zagrał tak - Atl Bilbao 4-0, Timisoara 3-1, HSV 4-3. Stawiam na 1 choć uważam, że opcja over 2,5 też jest całkiem niezła.

Sampdoria-Werder typ 1 kurs 2,15
Z takim zapasem Werder będzie bronił wyniku. Ostatnio w bardzo kiepskim stylu (4:1) przegrałem z Hofenheim, dodatkowo do Genui nie jedzie też Hugo Almedia. Nie zaryzykuje typować, kto awansuje, ale myślę, ze silna u siebie Sampdoria rozstrzygnie mecz na swoją korzyść
dervish

Kasa: 2,235.50
Bank: 2,829.05

Reklama

Re: 24-25 sierpnia - rewanże

Postprzez yeoman » 24 sie 2010, o 14:47

Popieram w pełni Twój pierwszy typ. Sam miałem pisać do niego analizę, jednak skoncentruję się na spotkaniu którego nie wybrałeś. A mianowicie:

Typ: 2 DNB
Kurs: 1,76
Gamebookers.

Nie ma co za dużo pisać o tym meczu. Tak jak napisał dervish pierwszy mecz wygrało u siebie Basel, lekkim wynikiem 1:0. Zobaczymy, czy drużyna poradzi sobie podobni na wyjeździe. Kurs na czystą 2 jest ciekawy, jednak wolę tak bardzo nie ryzykować i dlatego zabezpieczam się typem DNB. Dla tych którzy jeszcze nie wiedzą co oznacza DNB: jest to skrót od Draw no bet, czyli w tłumaczeniu na polski - Remis, brak zakładu. Jeśli dzisiejszy mecz zakończy się remisem, to postawiona kwota zostanie mi w pełni zwrócona.
Podając kursy przy moich typach, zawsze staram się znaleźć najwyższy możliwy kurs w sieci na dane spotkanie.

Nie sugeruj się moimi stawkami, podaję je tylko po to, aby liczyć sobie statystyki.
yeoman

Kasa: 0.00

Reklama

Postprzez yeoman » 24 sie 2010, o 22:42

Typ: 2 DNB
Kurs: 1,76
Gamebookers

Wynik: 0:3

Jaki dzisiaj piękny dzień :D
Podając kursy przy moich typach, zawsze staram się znaleźć najwyższy możliwy kurs w sieci na dane spotkanie.

Nie sugeruj się moimi stawkami, podaję je tylko po to, aby liczyć sobie statystyki.
yeoman

Kasa: 0.00

Reklama

Postprzez betatester » 25 sie 2010, o 11:59

Pary na dziś

Auxerre-St.Petersburg
Ajax-D.Kijow
Zylina-Sparta P.
Tottenham-YB Bern
FC Kopenhaga-Trondheim

Zylina vs Sparta
Dwa gole na wyjeździe strzelone przez Zyline ustawiają to, co będzie się działo na boisku. Gospodarzom wystarczy remis, a nawet minimalna porażka, by przejść dalej. Myślę jednak, że z takim zespołem jak Sparta nie zagrają kunktatorsko. Goście w tym sezonie nie pokazują niczego wielkiego, więc liczę na powtórkę i zwycięstwo gospodarzy, kurs na 1 wynosi 2,1 więc warto.
Dodatkowo zagram na Kopenhage i Ajax.
betatester

Kasa: 5.00

Reklama

• Reklama
bet-at-home.com

Powrót do Liga Mistrzów