• Reklama
Tobet

Liga Europejska - Kwalifikacje 19 sierpnia

Liga Europejska - Kwalifikacje 19 sierpnia

Postprzez yeoman » 19 sie 2010, o 13:38

Obrazek

Dnepr - Lech Poznań
Typ:1
Kurs: 1,50
Interwetten

No i cóż można powiedzieć o tym meczu. Gramy przeciwko swoim i cieszymy się jeśli przegrają bo mamy kasę, a jak wygrają to też się. Niby piszą że Dnepr nie jest w formie, ale sami wiemy jaka jest forma naszej drużyny. Lech chce szukać przełamania w dzisiejszym mecz. Nie ma co głębiej analizować tego spotkania. Po prostu według mnie wszystko rozstrzygnie się już w pierwszej połowie.
Podając kursy przy moich typach, zawsze staram się znaleźć najwyższy możliwy kurs w sieci na dane spotkanie.

Nie sugeruj się moimi stawkami, podaję je tylko po to, aby liczyć sobie statystyki.
yeoman

Kasa: 0.00

Reklama

Re: Liga Europejska - Kwalifikacje 19 sierpnia

Postprzez vincent » 19 sie 2010, o 14:49

No i bardzo dobry bet, z taką formą Lech nie ma czego szukać nie tylko w LE.

Ja zagram jeszcze dziś AIK vs Lewski typ under 2,5 kurs 1,75
AIK nie strzela wiele, ma spore problemy, zamknie się u siebie i będzie czekał na kontry. Lewski coś tam poatakuje, ale z remisu się ucieszy, nawet bramkowego. Nas , wystawiając taki typ, tez to uciszy. Cieszmy się więc wszyscy:-) i grajmy undera.

BATE vs Maritimo

Na jednym z międzynarodowych for znalazłem taką statystykę
BATE Borisov 5 - 1 Hafnarfjordur
Hafnarfjordur 0 - 1 BATE Borisov
BATE Borisov 0 - 0 Fc Cobenhagen
Fc Cobenhagen 3 - 2 BATE Borisov
Maritimo 3 - 2 Sporting Fingal
Sporting Fingal 2 - 3 Maritimo
Maritimo 8 - 2 Bangor City
Bangor City 1 - 2 Maritimo

Co to oznacza? Przeciętnie ponad 4 bramki na mecz. A to oznacza, ze zagram tu overa 2,5 po kursie 1,7. Kusi tez 1, bo jednak BATE obyte jest już sporo w międzynarodowych rozgrywkach i takie mecze musi rozstrzygać na swoją korzyść. Więc może 2:1?;-)
vincent
Administrator

Kasa: 5,116.85
Bank: 988.80

Reklama

• Reklama
bet-at-home.com

Powrót do Liga Europejska