przez vincent » 23 lip 2011, o 12:32
Też czytałem, że padaka tam straszna, wczoraj miało być walne, które miało zadecydować o przyszłości klubu, nie wiem na czym stanęło. Ale transfery robili dobre kurcze. Mecz dopiero w niedzielę, więc warto puścić już teraz.
ja dziś zagram na Elanę Toruń po raz drugi. Wygrała po ciężkim meczu w pucharze 1:2 z Turem Turek, Sosnowiec przegrał w pucharze z Pelikanem Łowicz (ale faktem jest, że nie zdążył zgłosić kilku zawodników którzy w Toruniu zagrają). Elana jednak widać, że poskładała się już z nowymi zawodnikami (to nowy nabytek puknął 2 bramki Turowi) i u siebie będzie faworytem. Kurs 2,25 wart ryzyka.
Dodatkowo, i dla mnie to spore zaskoczenie, Raków Częstochowa-Bytovia. Goście to beniaminek, gospodarze ograni w lidze, ja nie widzę innego wyjścia niż jedynka.
Warto zwrócić jeszcze uwagę na derby Chrobrego z Miedzią Legnica. Chrobry to też tegoroczny beniaminek, ale Miedź to doświadczony zespół z ambicjami, który pechowo przegrał walkę o awans w zeszłym roku. Myślę, że Głogów będzie dziś płakał, a my nie i gramy to po kursie 1,9 na gości
Hawk!
Jedziemy z nimi i tyle.