• Reklama
Tobet

5 kolejka 21-22 sierpnia 2010

5 kolejka 21-22 sierpnia 2010

Postprzez vincent » 20 sie 2010, o 23:59

Obrazek

Obrazek

Typem wartym zagrania jest
Olimpia Grudziądz-Zagłębie Sosnowiec typ 1 kurs 2,2

Olimpia u siebie gromi, ostatnio wygrała z Bałtykiem 3:0. Widać, że trafili z forma, w klubie jest klimat, będzie komplet publiki. Sosnowiec pokazał słabość przegrywając z beniaminkiem u siebie, to nie sprzyja pewności siebie z pewnością. U gospodarzy bez kontuzji, wszyscy liczą na 3 punkty, ja też:-)

Okocimski Brzesko - Wisła Płock typ 2 kurs 1,9
Petra w końcu rozpoczęła sezon dobrze, jest wiceliderem tabeli, jasno określiwszy swoje cele - awans. Okocimski to ligowy średniak, czasem lubiący spłatać typerom figla. czy teraz to zrobi? Nie sądzę, strzelił tylko 2 bramki, stracił 6 w czterech meczach (Wisła 10:5)

Ruch Zdzieszowice - Zawisza Bydgoszcz typ x kurs 3,1
Na ryzyko, nie wiem co Ruch gra, ani co to za ekipa, radzą sobie jednak całkiem nieźle, czego nie można powiedzieć o Zecie, która już w zeszłym sezonie zaliczała na wyjazdach w topy. Pamiętać należy, że dla Zawiszy liczy się teraz mecz z Widzewem w pucharze, na który ostrzą sobie żeby kibice i działacze. Zawisza myślami jest z Widzewem, przyjedzie po punkt, by nie stracić kontaktu z czołówką, ale nie będzie się tyrać, żeby wygrać. Oni chcą wygrać z Widzewem.
vincent
Administrator

Kasa: 3,565.90
Bank: 988.80

Reklama

Re: 5 kolejka 21-22 sierpnia 2010

Postprzez dervish » 22 sie 2010, o 10:56

W Tobecie można wyłapać handicap na Polonie Nowy Tomy l(+1) typ 1 kurs 1,7 na Chojniczankę, więc warto. Myślę, że beniaminek spokojnie wrzuci gościom ze 3 bramki, skoro w Sosnowcu potrafił. Gratensy za tym na Zawiszę, co prawda nie zdążyłem zagrać, ale sprawdzałem wyniki.
dervish

Kasa: 1,880.45
Bank: 2,829.05

Reklama

• Reklama
bet-at-home.com

Powrót do II Liga