• Reklama
Tobet

4-6 marzec 1 kolejka

4-6 marzec 1 kolejka

Postprzez dervish » 3 mar 2011, o 22:43

II liga mocno przetrzebiona, nie wszystkie stadiony nadają sie do gry, ogarnęła się tylko grupa zachodnia. Poniżej niepełna kolejka.

Obrazek
dervish

Kasa: 2,235.50
Bank: 2,829.05

Reklama

Re: 4-6 marzec 1 kolejka

Postprzez dervish » 4 mar 2011, o 12:08

Dobra dziś zaczyna Bałtyk z Ruchem Zdzieszowice. Jak powszechnie wiadomo Bałtyk to drużyna własnego boiska, nie przegrali tu od 17 spotkań. Z wygrywaniem jednak nie jest wcale różowo. I nie będzie, bo Bałtyk ma mocną juniorską w sensie młoda ekipę. Trochę zawodników odeszło, przyszło dwóch z Lechii Gdańsk, którzy powinni być wzmocnieniem. Wzmacniał się tez niezły Ruch Zdzieszowice, który ma to do siebie, ze na wyjazdach gra na remisy i zwykle coś z wyjazdu wywozi. na ten wyjazd szykowali się długo, to najdłuższa trasa która muszą pokonać w tym sezonie, a wyjechali dzień wcześniej, by nie być zmęczonym. Ruch, jak zapowiada na swoich stronach, jedzie po 3 punkty, za klubem pojedzie tez ekipa kibiców, więc doping będzie. Na papierze wychodzi mi remis i tak zagram, choć ciężko wyczuć, w jakiej formie po zimie są drużyny, mecz wydaje się tez underowy, więc 1:1 nie będzie zła opcją.

Bałtyk Gdynia - Ruch Zdzieszowice typ X kurs 3,10
dervish

Kasa: 2,235.50
Bank: 2,829.05

Reklama

Postprzez Kamoranesi » 4 mar 2011, o 19:25

Ja natomiast dervish zagrałem na 1. I masz rację, ciężko zawsze w tych pierwszych meczach skonfrontować formę poszczególnych formacji. I to właśnie ta mocna u siebie forma Bałtyku skusiła mnie po kursie 1.9 w Tobecie na zagranie tego zakładu.

Mecz trwa, ja patrzę. Jest fajnie :- )
Kamoranesi

Kasa: 190.70
Bank: 500.85

Reklama

Postprzez lolek » 5 mar 2011, o 11:25

Brawvo dervish, dzieki, też tak zagrałem, szkoda że ze strachem i za grosze:-/

dziś szukałem po necie co by tu zagrac i znalazłem info na stronie Czarnych Żagań.

"Górnicy w przerwie zimowej dobrze prezentowali się w sparingach, wszystkie 9 sparingów wygrali strzelając 30 bramek, a tracąc 7. Jeśli chodzi o skład beniaminka nieznacznie zmienił się w zimowym okresie, czego nie można powiedzieć o Czarnych. Największym wzmocnieniem drużyny z Wałbrzycha jest Roman Maciejak(poprzednio Piast Gliwice). Przypominamy na inauguracje sezonu żaganianie zremisowali u siebie z Górnikiem 2:2(Wróbel, Burski - Janik, Duś,). Liczymy, że tym razem piłkarzę Czarnych okażą się lepszą drużyną i wrócą do Żagania z dobrymi nastrojami i wygraną."

Zagram
Górnik Wałbrzych-Czarni Żagań typ 1 kurs 2,4

co sądzicie?
lolek

Kasa: 225.05
Bank: 170.10

Reklama

Postprzez vincent » 5 mar 2011, o 23:19

Też grałem Górnika, cisnłą strasznie, ale warunki nie były do gry, masakra jakas i cięzko było coś strzelić, stąd bez bramek i "antymecz".

Jutro czyli w niedzielę polecam wszystkim Zawiszę, powiem krótko, kto nie zagra na 1 ten niech żałuje, Zagłębie będzie płakać i tyle.
vincent
Administrator

Kasa: 5,116.85
Bank: 988.80

Reklama

• Reklama
bet-at-home.com

Powrót do II Liga