• Reklama

Grecja - temat zbiorczy

Re: Grecja - temat zbiorczy

Postprzez vincent » 24 wrz 2011, o 10:29

Czytam, że warto zaryzykować z jakimś handi albo 2DNB mecz Panioniosu z kiepską Kerkyrą (ostatnio przegrana z Pantelikosem 2:3. Jak piszą Grecy, goście mają lepszy skład, bardziej poukładaną drużynę i lepszych napadziorów.

Kerkyra missings:michos,tsigas,boukouvalas,paraskeuaidis
(injured).
Panionios missings:kvirkvelia(injured),riera(banned).
vincent
Administrator

Kasa: 5,116.85
Bank: 988.80

Reklama

Postprzez vincent » 24 wrz 2011, o 21:35

vincent napisał(a):Czytam, że warto zaryzykować z jakimś handi albo 2DNB mecz Panioniosu z kiepską Kerkyrą (ostatnio przegrana z Pantelikosem 2:3. Jak piszą Grecy, goście mają lepszy skład, bardziej poukładaną drużynę i lepszych napadziorów..

Kerkyra-Panionios 0:3
vincent
Administrator

Reklama

Postprzez torres144 » 8 gru 2011, o 14:25

Obrazek
torres144

Kasa: 1,111.05

Reklama

Postprzez vincent » 11 gru 2011, o 12:13

Panachaiki - Thrasivoulos typ 1 1,6 9/10

Goście są po porażce 1:2 na wyjeździe z Kallteą, gdzie pokazali nic:-) i strzelili swojego pierwszego gola w sezonie na wyjeździe. W 6 meczach zdobyli tylko punkt i są głównym kandydatem do spadku. Układ tabeli nie pokazuje różnic między zespołami - bo o ile dobrze zrozumiałem - gospodarze startowali z dorobkiem minus 5 punktów. Typ wart spróbowania choć kurs na łopaty nie powala.
vincent
Administrator

Reklama

Postprzez marakesch » 17 gru 2011, o 09:22

18:30 Xanthi-Panionios

Goście grają tylko w krajowym składzie, z 3 młodzieżowcami w składzie. reszta odeszła, bo klub ma potężne problemy finansowe i nie płaci. Xanthi to 5-6 siła w lidze i jeśli nie gra z wielkimi greckimi klubami typu Olimpiakos, AEK czy PAOK można zakładać, że wygra zwłaszcza u siebie. Na tobecie znalazłem 1,7 na HW i tak zagram.
marakesch
Moderator

Kasa: 1,235.30
Bank: 1,725.05

Reklama

Postprzez Matix66 » 2 sty 2012, o 21:54

Olympiakos-Atromitos

Typ:1
Kurs:1.25

Na początek tegorocznych typów postanowiłem zacząć dość spokojnie ale co za tym idzie niestety kurs nie jest najwyższych lotów. Przechodząc do rzeczy wybrałem pojedynek pomiędzy Olympiakosem a Atromitosem. Oczywiście zdecydowanym faworytem tego spotkania będą gospodarze, którzy są aktualnymi liderami tabeli z 33 punktami na koncie i rewelacyjnym ostatnio bilansem 5 zwycięstw z rzędu co świadczy, że Olympiakos znajduję się w znakomitej formie. Goście również dość niespodziewanie spisują się dobrze w tym sezonie dzięki czemu zajmują wysokie 4 miejsce z 23 oczkami aczkolwiek ostatnio spisują się dość przeciętnie w 5 meczach zdołali zaledwie dwa razy wygrać a aż dwukrotnie przegrywali co nie jest zbyt dobrym wynikiem na drużynę z czołówki. Myślę, że Olympikos nie będzie miał żadnych problemów z wygraniem tego spotkania nie dość, że gra przed własną publicznością to znajduję się w dużo wyższej formie niż jego dzisiejsi rywale.
http://www.InjuryTable.com
Odwiedź zanim wytypujesz
http://www.kontuzjowani.pl
Bolesna strona sportu
Matix66

Kasa: 2,275.20

Reklama

Postprzez Matix66 » 2 sty 2012, o 22:03

Panaitolikos-Panathinaikos

Typ:2
Kurs:1.80

I jeszcze jeden typ z ligi greckiej chyba mi się spodobała, zobaczymy jak będzie po zakończeniu spotkań, ale do rzeczy. Tym razem wybrałem mecz z nieco wyższym kursem pomiędzy Panaitolikosem a Panathinaikosem. Oczywiście zdecydowanym faworytem tego spotkania będą goście, szczerze powiem, że trochę nie rozumiem czemu jest tak wysoki kurs. Goście są aktualnie na drugiej pozycji w lidze z 29 oczkami na koncie z tym, że mają dwa mecze mniej od aktualnego lidera a ich starta wynosi zaledwie 4 oczka, zaś gospodarze grają dość przeciętnie w tym sezonie i aktualnie są na 9 pozycji z 15 punktami. Jeżeli chodzi o formę obydwu drużyn to zdecydowanie lepszą dysponują goście, którzy w 5 ostatnich spotkaniach zdobyli 10 punktów zaś ich rywale w takiej samej liczbie meczy zdołali uzbierać zaledwie 4 oczka. Myślę, że warto postawić na to spotkanie ponieważ kurs jest naprawdę dobry a goście raczej nie powinni mieć większych problemów z wygraniem tego spotkania.
Odwiedź zanim wytypujesz
Bolesna strona sportu
Matix66

Reklama

Postprzez Matix66 » 22 sty 2012, o 01:15

Xanthi-Olympiakos

Kurs:1.50

I na sam koniec postanowiłem zająć się ligą grecką w której to w dość ciekawie zapowiadającym się meczu zmierzą się Xanthi z Olympiakosem. Oczywiście faworytem tego spotkania będą walczący o mistrzowski tytuł goście, którzy aktualnie są na pierwszym miejscu z 40 oczkami ale goni ich Panathinaikos, który ma jeden punkt mniej ale też jeden mecz mniej rozegrany. Gospodarze natomiast są dość niespodziewanie wysoko jak na nich na 6 pozycji z 26 punktami na koncie. Warto spojrzeć na formę obydwu drużyn w ostatnich meczach goście w 5 spotkaniach zdołali zdobyć 9 punktów zaś ich rywale zdobyli 13 punktów. Jak widać forma również przemawia za drużyną gości. Myślę, że warto postawić na to spotkanie ponieważ kurs jest całkiem dobry a Olympiakos jest drużyną zdecydowanie lepszą od swojego rywala.
Odwiedź zanim wytypujesz
Bolesna strona sportu
Matix66

Reklama

Postprzez Matix66 » 29 sty 2012, o 01:58

Dramas-Panathinaikos

Kurs:1.30

Tym razem wybrałem dość mało ciekawy mecz do oglądania ponieważ zmierzą się ze sobą aktualny lider tabeli z najgorszą drużyną ligi mowa oczywiście o meczu Dramas vs Panathinaikos. Oczywiście zdecydowanymi faworytami będą aktualni liderzy czyli goście, którzy jak dotąd zgromadzili 45 oczek i jak wygrają mają szansę trochę oddalić się od przeciwników w ligowej tabeli. Goście natomiast jak już wcześniej wspomniałem zajmują ostatnie miejsce i jak dotąd zgromadzili zaledwie 6 oczek co jest bardzo lichym wynikiem. Jeżeli chodzi o formę obydwu drużyn to goście w pięciu ostatnich spotkaniach zgromadzili komplet punktów zaś gospodarze zaledwie 4 oczka. Jak widać obydwie drużyny dzieli prawdziwa przepaść zarówno w tabeli jak również w umiejętnościach tak więc wynik może być tylko jeden zwycięstwo gości.
Odwiedź zanim wytypujesz
Bolesna strona sportu
Matix66

Reklama

pas gianina - atromitos

Postprzez koniniak » 19 lut 2012, o 14:54

Widzę bardzo ciekawą grę dzisiaj
Giannina-Atromitos

bet365

Wybierz: Giannina @ 2,50

Giannina jest 3-4-2 u siebie w tym sezonie i Atromitos jest 1-4-4 w grach wyjazdowych, można by powiedzieć X warto spróbować, ale Giannina jest w strefie zagrożenia i potrzebują punktów, mają 3 graczy, dla zawieszenia Vanterson i urazów Skoufalis, Tzimopoulos. Ale ważną rzeczą, aby powiedzieć, że mieli 5-6 graczy w ciągu ostatnich 2 gry i mają 2 zwycięstwa i 1 x w ostatnich 3 meczach. Są w dobrej formie. Atromitos ma kilku graczy nieobecnych, a najważniejsze jest ich bramkarz, jeden z ich najlepszych zawodników Karola Itjande i to jest wielki cios dla nich.
koniniak

Kasa: 135.00

Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

• Reklama
bet-at-home.com

Powrót do Grecja