Zbigniew Boniek ambasadorem Expekt.com w Polsce !
„Expekt.com dynamicznie rozwija się w Polsce, co warte podkreślenia jest także niezwykle wiarygodną firmą. Wiem, że można zaufać tej marce, dlatego mogę zarekomendować Expekt.com każdemu graczowi w Polsce” – Zbigniew Boniek. „Expekt ma ambitne plany na najbliższe lata, dlatego zdecydowałem się podpisać dwuletni kontrakt. Jest to firma o szwedzkich korzeniach, niemniej aktualnie intensywnie pracuje nad globalnym rozwojem. To naprawdę niezwykle ekscytujące uczestniczyć w rozwoju expekt.com” dodał Zbigniew Boniek. Per Widerström prezes expekt.com – „Zbigniew Boniek został umieszczony przez FIFA na liście 100 najlepszych piłkarzy w historii futbolu. To prawdziwa legenda światowej piłki nożnej. Dla nas to ogromna przyjemność, że możemy z nim współpracować i fantastyczna wiadomość dla expekt.com. Polska jest ważnym rynkiem dla expekt, a współpraca ze Zbigniewem Bońkiem uczyni naszą ofertę jeszcze ciekawszą dla graczy. Zbigniew Boniek zostaje naszym ambasadorem i co tydzień będzie udzielał wskazówek i porad dla graczy na www.expekt.com”. „Moim celem jest dostarczać graczom cennych wskazówek jak należy grać i przy odrobinie szczęścia pomóc im wygrywać jeszcze częściej” powiedział Zbigniew Boniek.
Sprawdź sam jak typuje Boniek i przyłącz się do expekt.com!
|
Kilka słów od firmy...
Cenimy sobie wszystkich graczy expekt.com…
Expekt.com jest jedną z największych międzynarodowych marek gier online, oferującym bezpieczne i konkurencyjne usługi od 1999 roku. Każdy gracz serwisu expekt.com jest dla nas ważny i jesteśmy zdeterminowani aby dostarczyć Produkty, Programy i Pomoc na najwyższym poziomie.
Jeżeli nie jesteś zadowolony z naszych usług lub masz pomysł na to jak moglibyśmy je udoskonalić podziel się z nami swoimi pomysłami - abyśmy mogli być jeszcze lepsi.
I od nas
Expekt to buk ze sporą już historią (ponad 10 lat), przez który to czas miał okres upadków i wzlotów. Gracze dzielą się na tych, którzy zaliczają Expekt do topu (grę tam rekomenduje Zbigniew Boniek, jedna z twarzy reklamowych tego buka, i takich, którzy szczerze odradzają grę u tego buka. Fora kipią od sporów, plotka krążąca po Europie mówi, że Expekt przewalił kilkunastu grubych graczy, ile w tym prawdy nie wiem.
Plusy
- ciekawe bonusy (warto czytać regulamin, bo właśnie do bonusów tego buka jest wiele uwag)
- dobra oferta live
- polski support, w miarę szybki
- polska wersja językowa
- szybka akceptacja wpłat (MB, przelew bankowy, Przelewy24 i kilka innych)
- intuicyjne menu
Minusy
- trzeba uważać, gdy się gra na tym samym IP co inni gracze (dom, akademik, firma), bo mogą być kłopoty (żądanie skanów dokumentu potwierdzającego tożsamość plus np. rachunek za gaz potwierdzający tożsamość, dla uczciwych graczy to dość upierdliwe)
- słaba oferta na polską ligę
- bywa, że oferty wystawiane są bardzo późno, na „chwilę” przed spotkaniem (np. żużel)
- dość często zdarza się anulowanie zakładów, z bardziej lub mniej rozsądnych przyczyn