Takie kursy daje nam Fortunka

Moje typy:
Brighton - Swindon 1Mimo wielkiej różnicy w tabeli (kluby dzieli różnica 22 pkt lub 11 pozycji, wszystko na korzyść Swindon), to 4 ostatnie mecze Brighton są bez porażki. W tym wyjazdowa wygrana z Charlton (3 m-ce w tabeli) musi dać dużo do myślenia. Buki jakby nie dostrzegały również tego, że Swindon w 3 ostatnich meczach zdobył zaledwie 1 punkt z przeciętnym Leyton.
Co jeszcze znalazłem a potwierdza to moje słowa:
Swindon have lost a few games recently, and look to be in a small slump. Brighton is improving every week, and will fancy their chances here. Crap stadium, open, windy, no atmosphere. Swindon wont like it here, and I suspect a goal-shy game, likely ending with a marginal home win, or a draw. Swindom przegrało ostatnio kilka meczy i wygląda na to, że mają lekki kryzys. Brighton z meczu na mecz gra coraz lepiej i tu upatrują swoją szansę. Gówniany jest stadion gospodarzy, bez atmosfery, otwarty i co za tym idzie wietrzny. Nie leży to Swindomowi, którzy nie lubią grać w takich warunkach. Mecz zapowiada się ubgo w bramki ...
Milwall - Charlton 1ten mecz to doskonała okazja dla Milwall aby nie dać uciec czołówce jeśli nadal chcę realnie myśleć o awansie. Na The Den wszystkim drużynom gra się ciężko. I nie inaczej będzie tym razem ...